Futsal Naiset, FN Kakkonen

PP-70 - PJK   2 - 6

Pirkkahalli

Naisille voitto PP-70 vastaan

Ensimmäinen puoliaika PP:tä vastaan oli kaaosta. Meidän pelimme meni ihan sekaisin PP:n tavasta pelata, ja PP pyöritti peliä ensimmäisen 10 minuuttia. Ajassa 9:08 saimme onneksemme maalin, kun Iina "Ruhis" Ruhanen syötti Linda "Lantti" Brandille, joka laukoi kaukaa tulisen vedon maaliin.

Ikävä kyllä vastustaja kuittasi maalin heti 15 sekunnin päästä komealla sijoituksella alanurkkaan. Peli ensimmäisen puoliajan jälkeen siis 1-1.

Toisella puoliajalla pääsimme peliin mukaan. Vaihdoimme kokoonpanoa ja tämä selvästi toi peliimme kaivattua muutosta. Rauhoitimme peliä ja aloimme etsimään syöttösuuntia.
Vaikka pelimme parani pääsi vastustaja yllättämään meidät merkkausvirheemme jälkeen, kun laidasta avautui suora vetopaikka eikä vastustaja erehtynyt sijoituksessaan. Pallo meni yläriman kautta maaliin eikä mahtavan pelin maalissa pelannut Linda Lohtander voinut laukaukselle mitään. Olimme siis tappiolla 2-1. Tämä maali jäi kuitenkin onneksi vastustajien viimeiseksi, ja meidän maalihanat vasta aukesivat.

Ajassa 16:20 Ruhis kuljettaa pallon keskikentälle ja syöttää hienon läpisyötön, jonka Nilla Kianta nappaa mukaansa kahden puolustajan välistä ja vie kahville vielä maalivahdinkin ja sijoittaa pallon varmasti verkkoon. Pari minuuttia myöhemmin nähtiinkin koko päivän upein maali, kun Ruhis vetää vapaapotkun johon takakulmalla puskee Juulia "Jupu" Roth ja koko Pirkkahalli ei voinut kuin ihmetellä, että mitä tapahtui. Taas pari minuuttia myöhemmin ajassa 21:20 saimme vapaapotkun puolesta kentästä. Katariina "Kata" Pitkänen laukoi pallon kohti maalia ja vastustajan maalivahti näytti saavan pallon kiinni, mutta sitten se lipesi onneksemme maaliin. Vapaapotku linjalla jatkettiin ajassa 28:07 kun vastustajalla tuli viisi virhettä täyteen. Pallon taakse asteli syöttökone Ruhis joka laukoi pallon varmasti maaliin. Viimeinen niitti PP:n arkkuun tuli vain 17 sekuntia ennen summeria, kun Lantti toimitti pallon maalille ja Nilla hoiti sen verkon perukoille asti. Hieno toinen puoliaika ja 2-6 voitto!

Tilastot
PP-70

2 - 6

9'MaaliBrand Linda
16'MaaliKianta Nilla
19'MaaliRoth Juulia
21'MaaliPitkänen Katariina
28'MaaliNieminen Iina
29'MaaliKianta Nilla