Futsal Naiset, FN Kakkonen

PJK - TKT  1 - 2

Pirkkahalli

Naisille tiukka tappio TKT:tä vastaan

Lähdimme otteluun ehkä hieman altavastaajina, koska tiesimme että pelistä on tulossa vaikea, sillä TKT on ollut aina kova porukka. Pelaajiakin tähän peliin oli suotu 8, joten peliaikaa oli luvassa jokaiselle.

Päätimme kokeilla hyväksi havaittua taktiikkaa "pidetään pakka kasassa", joka onneksemme saatiin toimimaan todella hyvin.
Ensimmäisellä puoliajalla peli pyöri kummissakin päissä, joskin TKT sai hiukan enemmän vetoja aikaiseksi, mutta luottokakkosmolari Johanna "Jorse" Salonen piti pintansa eikä päästänyt verkkoa heilumaan.
Tilanteita sateli molemmille, mutta maaleja ei kuitenkaan syntynyt ja puoliajalle lähdettiin 0-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla oli viihdettä myös hyvässä että pahassa. Ennen pelin aloitusta päätimme että jos ei maaleja synny niin pidetään oma maali puhtaana ja pelataan kova, hyvä peli ja taistellaan loppuun asti.
Saimme puolenkentän tuntumasta sivurajan joka saatiin syötettyä Nillalle joka runnoi itsensä ketterästi vastustajan kahden pakin läpi, harhautti maalivahdin ja lukemat taululle 1-0 ajassa 19.08 !
TKT kiristi tahtia ja peli koveni, hyökkääjämme Nilla oli jo tässä vaiheessa saanut muutaman kovan osuman vastustajien toimesta, josta heidän virhesaldonsa kasvoi pikkuhiljaa.
Neljän minuutin jälkeen TKT kavensi 1-1 ajassa 22.43
Minuutti minuutilta peli koveni ja tunteet kuumenivat molemmin puolin, TKT teki toisen maalin ajassa 24.37.
Emme kuitenkaan luovuttaneet vaan yritimme parhaamme mukaan saada rakennettua maalipaikkoja joissa onnistuimmekin, maalit jäivät kuitenkin syntymättä. TKTn kolattua hyökkääjämme Nillan jo riittävän useaan kertaan, oli heidän virhetilinsä täynnä ja aikaa jäljellä noin puoli minuuttia.
Saimme vapaapotkun 10m. Laukojaksi lähti Ruhis ja laukoi valitettavasti tolppaa hipoen ohi.
Sekunnit kului ja peli päättyi lukemiin 1-2 TKTlle.

Vielä maininta Pirkkahallin kentän kunnosta. Kenttä oli erittäin pölyinen joka vaikeutti kaikkien joukkueiden pelaamista ja pölyisiä kaatumisia nähtiin useampaan otteeseen.

Sunnutaina jatkuu pelit harrastesarjan parissa Raholassa!

Tilastot

1 - 2

TKT
19'MaaliKianta Nilla