Julkaistu: 15.02.2016 00.00

Joukkueen toiminta

Joukkueemme toimintaan osallistuu tulevan kesän aikana noin 35-40 innokasta jalkapalloilijaa! Talvella toimintaan on osallistunut aktiivisesti noin 25 lasta.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan, jos haluat mukaan!

Talvi 2015-2016

Talven aikana olemme harjoitelleet kerran viikossa Kissat-hallissa. Pelitoiminnassa on talvenaikana osallistuttu aktiivisesti Pirkanmaan talvisarjaan, NoPSin ja HJSn talviturnauksiin sekä pelattu harjoitusotteluita.

KESÄ 2016

Kesän aikana harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa ja osallistumme piirin sarjaan neljän joukkueen voimin (Liiga: PJK vihreä, PJK valkoinen Ykkönen: PJK sininen, PJK musta). Sarjojen lisäksi osallistumme lukuisiin turnauksiin. Joukkueiden määrällä ja eritasoisilla sarjoilla sekä harjoitusten rakenteella pyritään tarjoamaan jokaisella pelaajalle yksilöllisen kehityksen ja aktiivisuuden mukaiset mahdollisuudet pelata ja nauttia jalkapallon harrastamisesta. Kesäkauden maksu tulee kesällä 2016 olemaan 150-200€ (sis. jäsenmaksu, sarjojen ja turnausten osallistumismaksut, lisenssin+vakuutuksen).

TAVOITTEET

Tavoitteenamme on tarjota kaikille lapsille elämyksiä ja onnistumisia liikunnan parissa. Tässä vaiheessa pääpaino on joukkueessa toimimisen ja jalkapallon perustaitojen opettelussa sekä liikunnallisten taitojen ja motivaation kehittämisessä.

Seuran uusimmat

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala