Edustus, Futsal-Cup

PJK - SoVo  4 - 6

Pirkkalan Vapaa-aikakeskus

KaDy takana, SoVo edessä

PJK:n viime lauantain vierasottelusta Kampuksen Dynamoa vastaan ei jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa pirkkalaisten puolesta.

Ottelun molempien puoliskojen lukemat kertovat rujosti pelin kaksijakoisuudesta. Ensimmäisen jakson jälkeen peli oli vielä 2-2 kun PJK:n puolustus-vastahyökkäystaktiikka toimi. Lauri Lätti ja Kalle Strömberg osuivat klubille. Toisen jakson romahdus alkoi aivan ensimmäisistä minuuteista lähtien kun liigan parhaisiin laukojiin kuuluva Sergei Korsunov sai kaksi kertaa vasurinsa auki lempipaikaltaa ja pommitti laukaukset takakulmaan. Ottelu hetkessä 4-2 Dynamolle. Viimeisen niitin pelille antoi Jukka Kytölän laukaus, joka kimposi PJK-pakin kautta maaliin. Kaiken kukkuraksi klubin ylivoimapeli kaatui karmeisiin syöttövirheisiin ja Kadylaiset rokottivat armottomasti. Loppulukemat lopulta tylyt 10-2 jyväskyläläisille.

Ruma Jyväskylän vierailu on unohdettava nopeasti, koska tänä viikonloppuna klubilla on edessään taas uusi haaste. Tällä kertaa kotiparketilla, kun vierailemaan tulee Kosovolaispelaajilla höystetty Someron Voima. PJK:n haastetta helpottavat SoVon kapteenin Arber Istrefin ja Xhevdet Xelan viime sunnuntain ottelussa ottamat punaiset kortit. Tästäkin huolimatta somerolaisilla riittää laajuutta ja laatua pelaajaringissä, joten viime kauden välierä joukkue ei ole missään nimessä helppo vastus pirkkalaisille. Klubin täytyy olla hereillä muun muassa aina vaarallisen maalitykin Gezim Vocan kanssa, joka omaa tappavan laukauksen molemmilla jaloilla. Myös kokenut maajoukkuemaalivahti Marko Laaksonen on ohitettava, jos klubi pisteitä mielii.

Viime kaudella PJK hävisi molemmat liigaottelunsa SoVolle. Vieraissa selkeästi lukemin 7-2 ja kotona niukasti 4-5.

Huomenna lauantaina ”liiksalla” jälleen vauhdikasta ja kuumatunteista futsalia kun ulkomaalaistaustaisiapelaajia pursuava oleva SoVo saapuu Pirkkalaan. Taistelu tärkeistä sarjapisteistä käy kuumana!

PJK vs SoVo lauantaina 18.11. Pirkkalan Vapaa-aikakeskuksella kello 17.00. Tervetuloa!