Edustus, Futsal-Cup

PJK - SoVo  4 - 6

Pirkkalan Vapaa-aikakeskus

Tappio SoVo:lle

Viime lauantaina 18.11 Someron Voima kävi nappaamassa täyden pistepotin Pirkkalasta, vaiherikkaan ottelun päätteeksi.

Taukolukemat 4-4 kertovat paljon ensimmäisestä jaksosta. Hyökkäys toimii, puolustus ei. Samaa voi sanoa molemmista joukkueista. PJK sai otteluun hyvän alun, tehden neljään ensimmäiseen minuuttiin kaksi maalia. Viimeistelijöinä Jiri Simola ja Antti Ala-Myllymäki. Molempiin maaleihin hyvän syötön antoi AP Mäkinen. Tämän jälkeen PJK:n peli oli aivan hukassa ja SoVo pääsi helpoille maalinteko paikoille. Klubin maalivahti Kasper Kangas torjui minkä pystyi, mutta Mikko Matinaro ja Gesim Voca tekivät maalin mieheen, joten somerolaiset pääsivät tasoittamaan ottelun. Molemmat maalit PJK:n karmeista puolustusvirheistä.

Seuraavaksi oli taas kotijoukkueen vuoro maalata. ”Taikuri” Kalle Strömberg kontrolloi hyvin Kankaan kovan purkupallon ja taituroi klubin jälleen johtoon. Vain vajaa pari minuuttia edellisestä Lauri Lätti pamautti yläkulmaan Strömbergin syötöstä. PJK jälleen ”vahvassa” kahden maalin johtoasemassa. Klubin haaveet taukojohdosta kariutuivat melko nopeasti, kun Gesim Voca teki vielä kaksi maalia jakson lopussa. Viimeisillä sekunneilla Voca pääsi vielä läpiajoonkin, mutta tämän Kangas selvitti. Tauolle siis lukemin 4-4.

Toisella jaksolla peli hieman passivoitui ja molemmat joukkueet saivat puolustuksensa paremmin organisoiduiksi. Jakson alussa SoVon Alysson Soareksen laukaus muutti erittäin onnekkaasti suuntaa PJK-pakista ja veto painui takanurkkaan ohi voimattoman Kankaan. Näissä 4-5 lukemissa pelattiin pitkään läpi toisen jakson. Molempien joukkueiden maalivahdit, PJK:n Kangas ja SoVon Laaksonen ottivat hyviä torjuntoja, joten lisämaaleja ei nähty ennen PJK:n reikäpaita peliä. Klubin ylivoima toimi tällä kertaa melko hyvin (ainakin verrattaessa katastrofaaliseen KaDy-peliin) ja hyviä paikkojakin syntyi. Laaksonen SoVon maalilla kuitenkin kesti. Valdrin Seferi kaunisteli lukemia vielä 4-6 ottelun lopussa.

PJK:lle jälleen siis tappio. Peli oli sen kaltainen, että pisteitä olisi voinut ottaa kumpi vaan. Toki maalipaikat ja laukaukset SoVolle aika selvin lukemin, mutta somerolaiset pääsivät rokottamaan kotijoukkuetta heidän omista virheistään. ”Jos itse tekee neljä maalia, niin sillä kuuluisi välillä voittaakin”, totesi eräs PJK:n pelaaja ottelun jälkeen.

Seuraavaksi PJK:lla on vuorossa taas vieraspeli. Tällä kertaa klubin ei tarvitse kauaksi matkustaa, kun vastassa Akaan Leijona Futsal. Leiffin pienessä salissa klubin täytyy saada oma pää tukituksi, jos pisteille mielii.