2
JOU
17.00
Edustus, Futsal-Cup

PJK - FC Kemi  0 - 2

Pirkkalan Vapaa-aikakeskus

Kemi kotona

Uusi viikko ja uusi peli jälleen. Viime viikonloppu meni PJK:lta jälleen täysin ala-arvoisesti. Lukemat 10-3 Leijona futsalin vieraana kertovat pelistä kaiken oleellisen. Puolustuspeli oli jälleen katastrofaalista. Käytännössä koko pelin ajan ”leiffi” pääsi kävellen maalintekotilanteisiin. Ainoana positiivisena asiana pelistä jäi käteen Omar Solin ensimmäinen futsal-liiga maali.

Nyt PJK palaa jälleen kotisaliinsa, jossa se lähtee haastamaan taitavaa ja nuorta Kemiä. Liigan pohjoisimman joukkueen alkukausi on sujunut tyydyttävästi. Kymmenestä pelatusta pelistä Kemi on saalistanut kaksitoista pistettä. Viisi voittoa ja viisi tappiota, tosin voitoista kolme ovat tulleet jatkoajan päätteeksi. Kemiläisten parhaita tehomiehiä tällä kaudella ovat olleet Sami Huhtiniemi (4+5), Paavo Jokinen (3+5) sekä Tuukka Pikkarainen (4+3). Klubin on syytä olla myös varovainen A-maajoukkueessa pelaavien Iiro Vanhan ja Ville Uimaniemen kanssa. Torjuntavastuun kemiläisten maalilla on koko kauden kantanut Lari Honkanen.

Viime kaudella PJK:n ja Kemin väliset kamppailut päättyivät selviin kotivoittoihin. Kemissä klubi kävi häviämässä lukemin 7-2, mutta keväällä kotipelissä kemiläiset taipuivat selvästi 8-0 pirkkalaisten käsittelyssä.

Kemi on futsal-liigassa tällä hetkellä seitsemäntenä, kaksi sijaa PJK:n edellä. Pisteeroa seurojen välillä on tosin vain yksi piste, joten voitto todellakin maistuisi klubille. Lauantain pelin jälkeen liiga jää yhden viikonlopun mittaiselle maajoukkuetauolle, kun Suomen futsalmaajoukkue pelaa pohjoismaiden mestaruudesta Norjassa. Vuoden viimeisessä ottelussa 16.12 klubi kohtaa vieraissa jälleen Kemin. Edessä on siis kauden pisin vierasreissu vuoden päätteeksi.

PJK vs Kemi lauantaina 2.12. Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella kello 17.00.

Kaikki kannustamaan PJK:ta vuoden viimeiseen kotiotteluun!

Liput 7e/2e

Jos et pääse paikanpäälle niin ottelu nähtävissä osoitteessa futsal-liiga.tv

Futsal on parasta paikan päällä! Come on kluri!

Tilastot

0 - 2

FC Kemi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala