Esittely
Ottelutilastot
PJK - I-Kissat
2016-2017 - Futsal Naiset - FN Kakkonen
Klo 13:45 Pirkkahalli
17
Jou

Otteluennakko


I-Kissat on viimekauden hopeasijalta tiukka vastus. Harmiksemme saivat pisteet molemmista viime kauden kohtaamisistamme tuloksin 1-0 ja 3-2. Huomenna jälleen uusi peli ja uudet kujeet ja voittoa lähdemme tavoittelemaam kokoonpanolla;

#1 / #11 Johanna Siukonen MV
#2 Emmi Hellsten
#5 Katariina Pitkänen
#9 Meri Maatsalo 'C
#10 Nilla Kianta
#15 Juulia Roth
#16 Laura Pellinen
#17 Johanna Siukonen
#18 Linda Brand
#24 Linda Lohtander
#25 Iina Ruhanen

I-Kissat oli naisia parempia


Toisessa pelissä vastaan asettuivat I-Kissat. Peli oli alusta asti Kissojen hallinnassa, mutta me puolustimme tarkasti ja saimme pidettyä vaaralliset maalitilanteet poissa. Ensimmäinen puoliaika oli melkoista pallon siirtelyä puolelta toiselle keskiviivan tuntumassa. I-Kissat sai laukauksia kohti maalia, mutta ne poimi näppeihinsä maalissa pelannut Johanna ”Jonski” Siukonen. Ensimmäisellä puoliajalla ei meidän maali ollut kaukana. Saimme sivurajan, jonka Meri ”Meikku” Maatsalo sai jalkaansa. Meikku laukoi tulisen vedon aivan tolpan juureen, mutta upealla torjunnalla vastustajan maalivahti venytti jalkansa pallon eteen.

Toisella puoliajalla sama peli jatkui.. I-Kissat pitivät palloa ja me puolustimme tiiviisti. Kissat ovat taitava porukka ja meidän taktiikka olikin puolustaa tiiviisti ja yrittää vastahyökkäyksiä. Tämä melkein tuotti tulosta parikin kertaa. Lähimmäksi maalintekoa pääsi Nilla Kianta, jonka veto osui ikävä kyllä tolppaan.

Harmiksemme ajassa 20' vastustaja rikkoi kuparisemme. Vastustajan maalivahti avasi pitkälle ja tuli 1vs.1 tilanne. Vastustaja harhautti hienosti ja laukoi tarkan vedon alakulmaan. Pelimme pysyi silti kasassa ja loppulukemat 0-3 tulivatkin vasta viimeisen kolmen peliminuutin aikana. Ajassa 27' vastustaja sai kulmapotkun ja meidän puolustusvirheen takia vastustaja pääsi vetopaikkaan ja pallo meni verkkoon. Viimeinen maali tuli juuri ennen summeria. Häviö toki harmitti, mutta pelasimme kuitenkin mielestämme hyvin taitavaa vastustajaa vastaan. Onneksi sarja on kaksinkertainen ja saamme revanssin! Toivottavasti silloin saataisiin voitto Kissoista!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 3
(0-0)
I-Kissat
Lisää uutisia
Futsal Naiset
«  Lokakuu   »
Kategoriat