Futsal Naiset, FN Kakkonen

PJK - TP-49  3 - 2

Pirkkahalli

Naisille kolme pistettä TP-49:n voitosta

Peli lähti käyntiin varmoin merkein ja saimme pallon liikkeelle hienoilla syöttökuvioilla. Ensimmäisen maalin saimme onnistuneesti vastustajan verkkoon ajassa 2.18, jonka teki puolustajamme #5 Kata, joka laukoi vedon lähes puolesta kentästä pum ja MAALI. Emme kuitenkaan päässeet kauaa nauttimaan johtoasemastamme sillä TP-49 laittoi isomman vaihteen päälle ja lähti hyökkäämään. Hieman sekavan oloisesta kuviosta, jolla saivat lähestulkoon kaikki pelaajamme "kahville" sai vastustaja #10 Jokinen Essi syötön keskialueen kaarelle ja pääsi vetämään matalan vedon alanurkkaan maalivahtimme ollessa harmiksemme maskin takana ja maali syntyi ajassa 4.47.
Ei muutakuin lisää asennetta kehiin ja aloitettiin taas pelaaminen. Syötöt napsuivat kohdilleen ja pääsimme taas johtoasemaan ajassa 7:25 #10 Nillan tehtyä maalin. Toista puoliskoa lähdimme pelaamaan lukemin 2-1.
Toista puoliaikaa ei kerinnyt kulua kuin hieman yli minuutti, kun TP-49 sai kavennettua lukemat 2-2. Saimme kuitenkin tasatilanteesta jälleen lisää puhtia jalkoihin ja asennetta ja päätimme, ettei tätä peliä hävitä. Syöttöjen jälleen osuttua kaverin jalkaan #16 Laura ja #10 Nilla pelasivat hienosti yhteen ja johtomaali syntyi ajassa 18:19. Peli koveni ja tilanteita syntyi molemmin puolin. Minuutit kuluivat ja pallo liikkui, sen kuitenkaan päätymättä kummankaan pään verkkoon. Kello pärähti loppumisen merkiksi ja PJK voitti ottelun lukemin 3-2, HYVÄ TYTÖT!

Tilastot

3 - 2

TP-49
2'MaaliPitkänen Katariina
7'MaaliKianta Nilla
18'MaaliKianta Nilla