PJK-AS Moon
Julkaistu: 18.12.2019 00.00

PJK-AS Moon

Edustus jatkoi voittojen tiellä kotipelissään Raahelaista AS Moonia vastaan. Klubi aloitti ottelun vahvasti ja hallitsi peliä selkeästi ensimmäiset 15 minuuttia. Vaikka maalinteon aloittivatkin vieraat jo ottelun ensimmäisellä minuutilla niin klubi takoi taululle 4-1 numerot jo ensimmäisen 13 minuutin aikana. Tämän jälkeen ottelu tasoittui ja toisella puoliajalla AS Moon oli hallitsevampi osapuoli ottelussa. Klubi esitti kuitenkin ottelussa erittäin jämäkkää puolustuspeliä ja vieraat pidettiin poissa parhailta maalipaikoilta. Ottelun viimeisellä 5 minuutilla klubi ratkaisi pelin lopullisesti edukseen kahdella maalillaan ja numerot kirjattiin 6-2 kotijoukkueelle.

Klubin parhaana pelaajana ottelussa palkittiin hattutempun tehnyt Antti Ala-Myllymäki. Muut maalit menivät Henrik Rahikaiselle, Jaakko Kinnuselle ja Jussi Kaihlajärvelle. Myös Miika Sainio oli ottelussa vahvalla pelipäällä ja antoi kaksi hienoa maalisyöttöä.

PJK jatkaa pelejään la 21.12 vierasottelussa Raumalla jossa tavoitellaan jatkoa voittoputkelle!