Klubille piste Futsal-Liigassa.
Julkaistu: 17.11.2020 00.00

PJK sai kolmen viikon maajoukkuetauon jälkeen vieraakseen JoSePan Joutsasta. JoSePa kuuluu sarjassa klubin päävastustajiin joten tasaista ottelua odotettiin ja se myös saatiin. JoSePa oli ottelun alussa valmiimpi ja siirtyi jo 0-2 johtoon jo reilun viiden minuutin kohdalla. Klubi pääsi kuitenkin peliin vähitellen paremmin mukaan ja sai kaipaamansa kavennuksen ajassa 9:36 kun Miikka Mörö pääsi ampumaan 6 metrin rangaistuspotkua. Tämän jälkeen JoSePa kuitenkin lisäsi johtonsa vielä 1-3 numeroihin ennen kuin Mörö teki illan toisellaan tärkeän 2-3 kavennuksen juuri ennen puoliaikaa.

Toisen jakson alussa JoSePa kuitenkin siirtyi jälleen kahden maalin johtoon hienon vastahyökkäyksen jälkeen. Tämän jälkeen PJK sai ottelun selkeämmin hallintaansa ja nousi kahdella Antti Ala-Myllymäen maaliilla tasoihin puoliajan toisellalla puoliskolla. Lopussa klubilla oli vielä omat paikkansa voittomaalin tekoon, kuten vierasjoukkuellakin, mutta lisämaaleja ei enään nähty ja siirryttiin jatkoajalle 4-4 numeroissa. Jatkoajallakaan ei maaleja nähty joten lopullinen ratkaisu haettiin rangaistuspotkukisasta jossa JoSePa oli parempi 2-1 maalein. Näin ollen Joutsaan matkasi kaksi pistettä ja Pirkkalaan jäi klubille yksi piste. PJK:n tekokaksikkona pelissä toimi Miikka Mörö 2+2 ja Antti Ala-Myllymäki 2+1 tehoillaan.

Tasainen ottelu, joka olisi voinut päättyä kumman tahansa voittoon niin pistejako ei ollut suuri vääryys. Hienosti kuitenkin onnistuimme tulemaan tasoihin kahden maalin takaa vielä toisella jaksolla, joten pisteeseen voi olla suhteellisen tyytyväinen totesi valmentaja A-P Mäkinen taiston tauottua. Seuraavaksi klubi jatkaa pelejään su 22.11 klo 16 Vapaa-aikakeskuksella kun vieraaksi saapuu ToPV Torniosta.