Naiset edustus FSL, Naisten Futsal-Liiga

MuSaFutsal - PJK   0 - 3

Urheilutalo

PJK kaatoi sarjakärjen Porissa

PJK ei jättänyt mitään arvailujen varaa, kun se kaatoi vajaalla miehityksellä pelanneen MuSaFutsalin lukemin 0–3.

PJK matkasi lauantaina Poriin sarjakärki MuSaFutsalin vieraaksi. Molemmissa joukkueissa oli jonkun verran poissaoloja, mutta poissaolot kurittivat kovemmin porilaisia. Kapealla rosterilla pelannut MuSa tyytyikin heti alusta asti antamaan pallonhallinnan PJK:lle ja keskittyi itse nopeisiin vastahyökkäyksiin. Porilaiset vetäytyivät omalle kenttäpuoliskolleen puolustamaan, mutta PJK löysi riittävän monta iskun paikkaa porilaisten puolustuksesta.

Ensimmäinen pirkkalaisten maali nähtiin ajassa 6:44. Anne Riekki pelasi vasemmalta sivurajalta rajapotkusta pallon poikki kentän Annette Korinille, jonka yhden kosketuksen viimeistely ohitti Siiri Liljan porilaisten maalilla. Osuma jäi ensimmäisen puoliajan ainokaiseksi. Musan vastahyökkäykset ja yksilötaito aiheuttivat ajoittain hieman haasteita PJK:n puolustukselle. Pirkkalaiset eivät myöskään pystyneet täysin hyödyntämään Musan tarjoamia iskun paikkoja. Pallonhallinta oli PJK:lla, mutta vaaralliset tilanteet olivat vähissä.

Toisella puoliajalla PJK onnistui maalinteossa jälleen sivurajapotkun jäljestä. Ajassa 31:29 Korin laittoi rajalta pienen tiputuksen Sanna Koskiselle, jonka upea laukaus upposi verkon perukoille. Musa joutui reagoimaan PJK:n kahden maalin johtoon ja alkoi aggressiivisemmin hakea maalintekopaikkoja. Muutaman kerran pallo kävikin lähellä PJK:n verkkoa, mutta Tiia Ropanen PJK:n maalilla hoiti ne pallon mihin puolustus ei ehtinyt. Musa haki lopussa kavennusta lentävällä maalivahdilla. Ajassa 37:51 maalivahti Ropanen kaunisteli vielä lukemiksi 0–3 osuttuaan omalta maalilta Musan tyhjään maaliin.