Edustus, Harjoitusottelut

SoVo - PJK Futsal   4 - 5

Someron Monitoimitalo

Futsal-edustus haki kauden avausvoiton Somerolta

Klubi kaatoi viime kauden pronssimitalisti SoVo:n harjoitusottelussa lukemin 4-5 (4-5). Lähtökohdat otteluun eivät olleet parhaat mahdolliset, sillä viime hetken vammat/työesteet/sairastumiset estivät useamman pelurin pelaamisen. Lisäksi arki-iltana pelattu vierasottelu aiheutti aikataulullisesti omat haasteensa ja joukkue saapuikin pelipaikalle vasta 25 minuuttia ennen ottelun alkua. Matkassa oli kuitenkin 9 kenttäpelaajan sekä 2 maalivahdin ryhmä, joka heikon alun jälkeen taisteli kauden avausvoiton.

Myöhäisen saapumisen johdosta Klubin otteluun valmistautuminen ei ollut parasta mahdollista. Tästä johtuen varusteiden vaihto ja alkulämmittely oli tehtävä huomattavasti normaalia nopeammin. Osittain tästä johtuen, kotijoukkue oli jo 6 minuutin pelin jälkeen 2-0 johdossa. Alun ihmettelyn ja heräilyn jälkeen Toni Järvinen kavensi ottelun lukemiin 2-1, mutta ottelu jatkui yhä kotijoukkueen lievässä painostuksessa. Ennen ensimmäisen erän puoltaväliä SoVo siirtyi 3-1 johtoon, jonka jälkeen PJK:n Taro Lipponen toi Klubin jälleen maalin päähän. Kun pelikellossa oli 12:02 siirtyi SoVo jälleen kahden maalin johtoon, mutta tämän maalin jälkeen ottelun painopiste alkoi siirtyä kotijoukkueen päähän. Erän lopussa ajassa 17:02 A-P Mäkinen toi klubin jälleen maalin päähän, jonka jälkeen Miikka Mörö viimeisteli 2 osumaa (18:11 & 19:45) vieden joukkueen 4-5 johdossa tauolle. Markus Lindroos alusti maaleista peräti kolme, ollen samalla koko ottelun tehokkain PJK-peluri. Ensimmäistä jaksoa leimasivat useat molempien joukkueiden virheet, joista rankaistiin maalien merkeissä. Etenkin puolustuspelissä oli molemmilla joukkueilla huomattavasti petrattavaa.

Toiselle jaksolle molemmat joukkueet vaihtoivat maalivahteja (Kasper Kangas korvasi Esa Saarisen) ja terävöittivät puolustuspelaamistaan. Ottelun tempo hieman rauhoittui, eikä ensimmäisen jakson kaltaista "hurlumheitä" enää nähty. Molemmilla joukkueilla oli maalipaikkoja, mutta lisämaaleja ottelussa ei enää nähty. Näin ollen Klubi haki kauden avausvoiton lukemin 4-5. SoVo:n tehokkain pelaaja oli 2+1 tehot iskenyt Tuomas Hakala. Kotijoukkueen kovimmat nimimiehet loistivat poissaolollaan, joten kaudella varmasti nähdään erilainen joukkue, joka tänään vastassa oli.

Kuten viime ottelussa Leijona Futsalia vastaan, onnistui PJK tekemään jälleen viisi maalia tulevan kauden vastustajia vastaan. Alkukaudelle tyypillisiä huolimattomuusvirheitä kuitenkin tuli jälleen (kuten tässä vaiheessa kautta voidaan olettaa) liikaa, joista vastustaja rankaisi tällä kertaa neljästi. Positiivista oli kuitenkin se, että kahden maalin tappiotilanteesta joukkue käänsi vielä voiton itselleen, vaikka vielä ei sarjapisteitä ollut jaossa. Puolustuspelin on kuitenkin tiivistyttävä, jotta sarjapisteistä voidaan taistella sarja-avauksessa hallitsevaa mestaria Sieviä vastaan. Joukkueen on vielä tarkoitus pelata harjoitusottelu/otteluita ennen sarja-avausta, mutta tarkkoja päivämääriä ei vielä ole saatu varmistettua.

Valitettavasti ottelusta ei ole tarjolla maalikoostetta eikä kuvia.

PJK:n kokoonpano: