Esittely
Ottelutilastot
FC Kemi - PJK Futsal
2016-2017 - Edustus - Futsal-liiga
Klo 15:00 Tervahalli
19
Mar

Ennakkoinfo


Ottelun voit katsoa osoitteesta futsal-liiga.tv (FC Kemi - välilehdeltä)

PJK matkaa Kemiin


Lauantaina 19.11.2016 matkaa neljän ottelun voittoputkessa viilettävän FC Kemin vieraaksi. Sarjassa viidentenä oleva FC Kemi aloitti kautensa mollivoittoisesti ja hävisi ensimmäiset viisi ottelua (näistä kaksi jatkoajan jälkeen). 22.10 joukkue haki avausvoiton vierasottelusta Ruutupaitoja vastaan ja on tämän jälkeen voittanut jokaisen ottelunsa. Matkalla on kaatunut KaDy, Riemu ja PP-70. PJK sen sijaan lähtee otteluun kolmen tappion putki niskassaan. GFT-vierasvoiton jälkeen Tervarit, Ilves FS ja LeiF on vienyt Klubilta pisteet. Joukkueet lähtevät siis otteluun täysin erilaisista tilanteista.

Vaikka ottelut tuloksellisesti PJK:lta on mennyt alakanttiin, on etenkin viimeiset kaksi ottelua Ilves FS:ää ja Leijona Futsalia vastaan olleet lupauksia herättäviä. Fakta on kuitenkin se, että PJK:lta jokaisen pelaajan tarvitsee onnistua, jotta liigaparketeilta voidaan pisteitä ottaa. Kemi otteluun lähdetäänkin jälleen hakemaan pisteitä altavastaajana. Kotijoukkue Kemin kokoonpano koostuu ”oman kylän” pojista, joista etenkin maajoukkueeseen jälleen valittu Iiro Vanha kannattaa nimeltä mainita.

Päävalmentaja Timo Lahti valitsi Kemin reissulle seuraavan kokoonpanon: Kasper Kangas (mv), Esa Saarinen (mv), Harri Joki, Jussi Rasva (puuttuu kuvasta), Jiri Simola (puuttuu kuvasta), Kalle Strömberg, Antti Ala-Myllymäki, Antti-Petteri Mäkinen, Tomi Tiira, Toni Järvinen, Markus Lindroos, Lauri Lätti ja Miikka Mörö.

Mediatiimi haastatteli maalivahti Esa Saarista tulevasta vastustajasta:

Millä mielin Kemiin vierasotteluun?

”Hyvillä mielin, 3 pistettä lähdetään metsästämään. Matka on pitkä, mutta lyhenee huomattavasti kun lähdetään 3 pisteen kanssa kotiin.”

Mitä tiedät vastustajasta?

”Nuori ja nälkäinen joukkue, joka on täynnä taitavia Kemiläisiä. Osaavat pelata futsalia ja ovat vahvoja 1vs1 tilanteissa. Odotettavissa varmasti vauhdikas peli, mutta uskon että PJK:n kokemuksen ansioista voitamme.”

Viime peleistä ei ole tullut pisteitä ja maalejakin on mennyt omiin reilusti, miltä peli on näyttänyt maalin suulta?

”Pelin taso on heitellyt pelin sisällä ja helppoja virheitä on tullut liikaa. Lisäksi maalinteon kanssa on ollut ongelmia.”

Millä eväin FC Kemi kaatuu?

”Ehjällä 40 minuutin puolustuspelillä, sekä hyvällä viimeistelyllä.”

Terveiset PJK-faneille?

”5 kotipeliä ollaan hävitty, eiköhän se seuraava kuudes ottelu pääty voittoon! Nähdään hallilla!”

Ottelu alkaa klo 15:00 ja sitä voi seurata livenä osoitteesta futsal-liiga.tv (Kemi-välilehdeltä)

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
FC Kemi 7 - 2
(6-0)
Futsal
Lisää uutisia
Futsal
«  Kesäkuu   »
Kategoriat