Edustus, Futsal-liiga

Liikunnan Riemu - PJK   4 - 4

Jyväskylän Monitoimihalli

Jatkoaikatappio Jyväskylästä

21.1.2017 Klubi matkasi tuplapeliviikonlopun ensimmäiseen otteluun Liikunnan Riemun vieraaksi. Ennakkoon oli tiedossa, että ottelusta tulee tasainen ja molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä. Lopulta ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen lukemiin 4-4, mutta Riemu oli jatkoajalla parempi 5-4. Näin 2 pistettä jäi Jyväskylään ja Klubi matkasi yhden pisteen kanssa takaisin Pirkkalaan.

Ensimmäisen jakson alku oli kuin toisinto edellisistä otteluista. Klubin alku oli jälleen vaikea ja kotijoukkue Riemu sai luotua vaarallisia tilanteita, halliten ottelun alkua täysin. Kasper Kangas piti Klubia pystyssä hyvillä torjunnoillaan kun muu joukkue vielä herätteli itseänsä otteluun. 7. minuutilla Riemu siirtyi onnekkaasti johtoon kun Mika Halosen laukaus muutti suuntaa PJK-pelurin selästä ja päätyi maaliin. Heti seuraavalla minuutilla Riemun Markus Riikilä lisäsi johdon jo 2-0:aan. Tämän jälkeen Timo Lahti otti aikalisän ja kutsui joukot koolle. Aikalisän jälkeen nähtiinkin täysin erilainen PJK, jonka prässipeli alkoi toimia ja palloa saatiin kohti Riemu päätyä. Lopulta Timi Litmanen kavensi tilanteen 2-1:een Jiri Simolan syötöstä. Vielä erän viimeisellä minuutilla PJK tasoitti ottelun 2-2:een kun A-P Mäkisen maalille toimittama pallo meni maaliin Riemu-pelaajan jalasta.

Klubi jatkoi toisen jakson alun siitä mihin ensimmäisen jakson viimeinen 10min oli jäänyt. Hyvä karvauspeli ja aktiivinen liike aiheutti ongelmia Riemulle. 22. minuutin kohdalla Timi Litmanen iski illan toisensa ja vei Klubin ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Ottelu jatkui PJK:n hienoisessa hallinnassa ja 31. minuutin kohdalla A-P Mäkisen tulinen laukaus vei vierailijat jo 2-4 johtoasemaan. Tähän maaliin kuitenkin lopahti PJK:n aktiivinen ja yhtenäinen karvauspeli. Riemu alkoi saada otetta pelistä ja lähti hakemaan tasoitusmaalia reikäpaidalla. Ensin Ville Vähäkoitti kavensi 3-4:ään ja heti seuraavalla minuutilla Sakari Holopainen tasoitti ottelun. Kahdessa minuutissa johtoasema oli sulanut ja edessä oli jatkoaika. Jatkoajan alkuun Ville Vähäkoitti iski illan toisensa ja Riemu oli jälleen johtoasemassa. PJK:n ylivoima sai vielä lopussa luotua muutaman vaarallisen tilanteen, mutta verkkoihin asti palloa ei saatu. Ottelun parhaina palkittiin Riemun Sakari Holopainen ja PJK:n Kasper Kangas.

Riemun tuottaman ottelukoosteen voit katsoa tästä:

Hukattua johtoasemaa tai pistemenetystä ei voi kauaa murehtia sillä PJK taistelee pisteistä uudelleen jo tänään. Paikallisderby PP-70 alkaa Tesoman Liikuntahallissa kello 18:00. Tervetuloa kannustamaan PJK voittoon!