Esittely
Ottelutilastot
KaDy - PJK
2016-2017 - Edustus - Futsal-Cup
Klo 18:30 Jyväskylän Monitoimitalo
11
Mar

Ennakkoinfo


Futsal-liiga.tv:stä katsottavissa

Lauantaina KaDya haastamaan


PJK matkustaa siis tänä viikonloppuna Jyväskylään, missä vastassa on sarjaa johtava Kampuksen Dynamo.

KaDyn alkukausi on ollut vakuuttava. Kahdeksasta pelatusta pelistä ”hirviö-lauma” on saalistanut 19 pistettä. Kadylla on kuusi puhdasta kolmen pisteen voittoa: Sievistä, Leijona futsalista, Sovosta, Kemistä, Ruutupaidoista ja Riemusta. Tällä kaudella ainoan kerran KaDy on jäänyt ilman pisteitä viime viikkoisessa Ilves pelissä, kun Tamperelaiset olivat parempia luvuin 3-0. GFT on myös voittanut KaDyn tällä kaudella, tosin vasta jatkoajalla, joten siitä pelistä Dynamolle yksi piste.

Maajoukkuepelaajia vilisevan KaDy-ryhmän parhaita tehomiehiä ovat tällä kaudella olleet Sergei Korsunov (9+5), Jukka Kytölä (7+3), Markus Rautiainen ja Mikko Kytölä (molemmat 4+5). Maalejakin KaDy on siis paukuttanut mukavan määrän, mutta tilastoja katsellessa huomion kiinnittää päästettyjen maalien sarake. Se on liigan alhaisin, vain kaksitoista päästettyä maalia kahdeksassa ottelussa. Se kertoo Dynamon tiiviistä puolustuspelistä, mutta myös erittäin laadukkaasti maalivahti kaksikosta Juha-Matti Savolainen ja Niila-Ville Laitinen.

Viime kaudella PJK ja KaDy kohtasivat kolme kertaa. Jokainen ottelu oli melkoisen tasainen, ainakin loppulukemiltaan. Syksyllä PJK:n liigakotiottelussa jyväskyläläiset voittivat vasta jatkoajan jälkeen 1-2. Keväällä klubi isännöi Kadya uudemman kerran kotona, tällä kertaa Futsal Cupin puolivälierässä. Tällä kertaa pirkkalaiset olivat parempia jatkoajan jälkeen numeroin 5-4. Viime kauden Futsal-liigan viimeisellä kierroksella KaDy voitti luvuin 3-1 Jyväskylässä.

Ennen kuluvan kauden alkua PJK ja KaDy pelasivat Pirkkalassa harjoitusottelun, joka päättyi surullisiin loppulukemiin 1-8. Tuo ottelu on PJK-leirissä unohdettu jo kokonaan. Nyt liigaa on pelattu seitsemän peliä ja kaksi peräkkäistä voittoa viime peleistä ovat tuoneet itseluottamusta joukkueeseen. Tällä hetkellä klubin yksitoista kerättyä pistettä oikeuttavat seitsemänteen sijaan. Jyväskylään PJK lähtee toki altavastaajana, mutta se on tuttu asema vasta toista kauttaa Futsal-liigassa pelaavalle joukkueelle.

KaDy vs PJK Jyväskylän monitoimitalolla ”monnarilla” lauantaina 11.11 kello 18.30.

Ottelu näytetään suorana osoitteessa futsal-liiga.tv

Liput 8e/5e

Klubin seuraava kotiottelu lauantaina 18.11. kello 17.00. vs Sovo futsal!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
KaDy 10 - 2
(2-2)
Lisää uutisia
Futsal
Kategoriat