Naiset edustus FSL, Naisten Futsal-Liiga

PJK - HIFK FS  4 - 1

Vapaa-aikakeskus

Vuosi käyntiin maukkaalla voitolla HIFK:sta

Ennen joulua hieman haparoinut PJK sai tauon aikana pelinsä rullaamaan, ja vuosi päästiin Pirkkalassa aloittamaan makoisalla 4-1 -kotivoitolla sarjassa toisena oleva HIFK:ta vastaan.

PJK tuli otteluun terävästi, ja maalihanat aukesivat jo ajassa 2:45. Sini Lauermaa riisti pallon keskialueella ja pelasi noston kohti HIFK:n maalia liikkeen tehneelle Sanna Koskiselle. HIFK:n maalivahti tuli vastaan, ja Koskinen tuikkasi pallon tämän ohi verkon perukoille. Vain parikymmentä sekuntia myöhemmin pirkkalaiset karkasivat jo kahden maalin karkumatkalle. Maria Ropanen pelasi matalan pallon kohti HIFK:n maalia, ja pallo pomppi hieman onnekkaastikin ohi kaikkien pelaajien ja suoraan valkoisissa pelanneiden vierailijoiden maaliin.

PJK:n terävän alun jälkeen ottelu hieman tasaantui, ja vierailijatkin pääsivät peliin mukaan paremmin. Maalintekoa päästiin kokeilemaan molemmissa päissä. PJK:n paras maalintekotilanne syntyi, kun Essi Koiranen pääsi yrittämään viimeistelyä, mutta ei saanut palloa maaliin asti. HIFK sen sijaan onnistui maalinteossa vielä ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla. Ajassa 19:23 Tuula Síren onnistui ohittamaan nostollaan PJK:n maalilla hyviä otteita esittäneen Tiia Ropasen.

Toinen jakso alkoi tasaisissa merkeissä, mutta ottelun edetessä muutaman minuutin PJK:n ote peliin alkoi hieman lipsua. HIFK sai aikaan pientä painostusta pirkkalaisten maalille, mutta Ropanen hoiti maalilla syntyneet tilanteet tyylillä. Ajassa 29:15 heikommasta jaksosta huolimatta PJK onnistui lisäämään johtoaan. Essi Koiranen pääsi puttaamaan pallon takatolpalta maaliin Sanna Koskisen loistavasta syötöstä. Kotijoukkue sai 3–1-osumasta lisävirtaa, ja hetkeä myöhemmin Koiranen pääsi jälleen kokeilemaan maalintekoa, tällä kertaa Sini Lauermaan syötöstä. Koiranen kiersi HIFK:n maalivahdin ja kuittasi tilanteeksi 4–1. Enempää maaleja ei enää ottelussa nähty, joten PJK aloitti vuoden 2022 komealla kotivoitolla.