Edustus hävisi kotipelinsä Futsal-Liigassa.
Julkaistu: 19.10.2020 00.00

PJK sai kauden toiseen kotiotteluun vieraakseen Mad Maxin Valkeakoskelta. Ottelu lähti käyntiin Mad Maxin hallinnalla ja vierasjoukkue siirtyikin 0-1 johtoon jo ottelun neljännellä minuutilla. Tämän jälkeen klubikin pääsi hieman paremmin peliin mukaan ja sai luotua myös muutamia maalipaikkoja. Maaleja ei kuitenkaan ensimmäisellä jaksolla enään nähty josta iso kiitos kuului molempien joukkueiden maalivahdeille, Nico Suomalaiselle klubin maalilla ja Juha Ojanperälle Mad Maxin maalilla.

Toisella jaksolla Mad Max siirtyi jo 0-2 johtoon jonka jälkeen Miika Sainio toi vielä klubin mukaan 1-2 kavennuksellaan. Ilo jäi kuitenkin lyhyeksi kun Mad Max teki seuraavan kahden minuutin aikana kaksi maalia ja siirtyi jo 1-4 johtoon. Sainio kavensi vielä illan toisellaan tilanteeksi 2-4, mutta paikoistaan huolimatta klubi ei enään maaleja saanut aikaan ja näin pisteet matkasivat Valkeakoskelle 2-4 loppunumeroin.

Harmittava lopputulos kun peli oli kokonaiskuvassa tasainen, mutta Mad Max oli tehokkaampi paikoissaan ja laukoivat myös vaarallisemmin läpi ottelun. Virheet näkyvät nyt tulostaululla ja niitä on pyrittävä vähentämään tulevissa peleissä kommentoi valmentaja A-P Mäkinen ottelua.

PJK:n seuraava peli on tulevana sunnuntaina Jyväskylässä kun vastaan asettuu yksi sarjan ennakkosuosikeista KaDy.