Edustukselle tappio Futsal-Liigassa
Julkaistu: 25.09.2020 00.00

PJK matkusti keskiviikkona 23.9 Toijalaan Futsal-Liigan vierasotteluun Akaa Futsalin vieraaksi. Lähtökohdat otteluun olivat selvät, Mestareiden Liigaan valmistautuva nimivahva Akaa Futsal oli selkeä ennakkosuosikki otteluun. Klubi lähti kuitenkin hyvällä itseluottamuksella haastamaan ja siinä hienosti onnistuikin! Klubin ensimmäisen jakson puolustuspeli oli erittäin kurinalaista ja Akaa Futsal ei montaa kertaa huippupaikoille päässyt. PJK:n maalilla liigadebyytin avauskokoonpanossa tehnyt Aatu Nieminen oli mies paikallaan varmoilla torjunnoillaan. Klubi siirtyi ottelussa 0-1 johtoon Ville Halmeen maalilla. Johto olisi voinut olla jopa enemmänkin, mutta myös kotijoukkueen maalivahti Juho Laine esitti varmaa työskentelyä ja näin tauolle siirryttin klubin 0-1 johdossa.

Toiselle jaksolle saapuikin sitten ärsytetty kotijoukkue joka otti pelin selkeämmin hallintaansa ja tilanteita alkoi syntymään klubin maalille. Ensimmäiset minuutit klubin maali pysyi vielä koskemattomana, mutta seuraavien seitsemän minuutin aikana Akaa Futsal teki kolme maalia ja peli alkoi näyttämään selvältä. PJK oli kuitenkin päättänyt taistella loppuun asti ja Kalle Strömbergin maalilla kavensi tilanteeksi 3-2 viisi minuuttia ennen loppua. Pari minuuttia tästä ja klubin virhetili tuli täyteen ja kotijoukkue siirtyi 4-2 johtoon Jussi Nyströmin 10 metrin rangaistuspotkusta. Lopussa kotijoukkue vielä viimeisteli 5-2 voittonumerot klubin tyhjään maaliin ja pisteet jäivät Akaaseen.

Kahden ensimmäisen kierroksen perusteella voidaan todeta että klubin puolustuspeli on Liigan vaatimalla tasolla ja tästä on tappiosta huolimatta hyvä jatkaa eteenpäin! Seuraavaksi PJK kohtaa kotonaan sunnuntaina 27.9 klo 16 alkavassa paikallispelissä aina rakkaan Ilves FS:n

Peliin voidaan ottaa yleisöä paikalle max. 150 henkeä koronarajoituksien puitteissa. Ottelu näkyy myös ilmaiseksi striimillä Solidsportin kautta.

Muistetaan kaikki peliin saapuvat PJK:n koronaohjeistus joka löytyy seuran etusivulta!