PJK voittoon Liiga avauksessa!
Julkaistu: 21.09.2020 00.00

PJK aloitti su 20.9 Futsal-Liigan vierasottelulla Liikunnan Riemua vastaan. Peli oli todella tasainen ja kovatempoinen käytännössä koko ottelun ajan. PJK pääsi jo ottelun kolmannella minuutilla 0-1 johtoon Miikka Mörön maalilla. Ensimmäisellä puoliajalla molemmilla joukkueilla oli paikat myös lisämaaleihin, mutta hyvä puolustuspelaaminen ja maalivahdit estivät lisämaalien synnyn ja tauolle siirryttiin klubin 0-1 johdossa.

Heti toisen puoliajan alussa PJK siirtyi ottelussa 0-2 johtoon kun Miika Sainio viimeisteli Antti Ala-Myllymäen hienosta syötöstä. Ottelu jatkui tämän jälkeen edelleen tasaisena ja tarkkana puolustuspelaamisena. Viisi minuuttia ennen loppua Riemu otti maalivahdin pois ja onnistui kaventamaan tilanteen 1-2 numeroihin. Reilu minuutti kavennuksesta Miikka Mörö kuitenkin siirsi klubin takaisin kahden maalin johtoon nostollansa omalta puoliskolta Riemun tyhjään maaliin. Ajassa 37.20 Riemu tuli taas maalin päähän 2-3 kavennuksellansa, mutta uhrautuva PJK puolustaminen ja erinomaisesti torjunut maalivahti Nico Suomalainen pitivät huolen lopussa siitä että täydet pisteet matkasivat klubin mukana Pirkkalaan.

Valmentaja AP Mäkinen kommentoi ottelua seuraavasti. Puolustuspeli toimi koko pelin käytännössä todella hyvin ja pystyttiin vastaamaan Riemun kovaan tempoon erittäin hyvin. Oman pelin avaaminen ja hyökkäyspeli ei ollut parhaimmilaan vielä, mutta tarvittava määrä saatiin rakennettua maalipaikkoja, joista saatiin tehtyä maalit.

PJK jatkaa pelejään keskiviikkona 23.9 Akaa Futsalin vieraana Toijalassa.