Edustukselle tappio Futsal-Liigassa
Julkaistu: 06.10.2020 00.00

Klubin edustusjoukkue matkusti lauantaina 3.10 Sievi FS:n vieraaksi. Peli oli heti alusta lähtien todella vauhdikas ja kotijoukkue Sievi FS piti liikkeellään klubin pienissä vaikeuksissa. Sievi siirtyi ottelussa jo ajassa 1:50 johtoon kun hienon yksilösuorituksen jälkeen Juho Alasuutari maalasi kotijoukkueelle. Tästä 10 minuuttia eteenpäin ja kotijoukkue oli siirtynyt jo 3-0 johtoon klubin nukahtaessa pariin kertaan puolustuksessa. Jakson lopppua kohden myös PJK pääsi peliin paremmin mukaan ja kaivattu kavennus syntyi ajassa 16:14 Miikka Mörön maalatessa Antti Ala-Myllymäen hienosta esityöstä.

Toinen jakso mentiin tasaisissa merkeissä, mutta Sievi FS pystyi hyvin pitämään klubin pois kunnon maalintekopaikoilta, joten kunnon kiriä ei saatu aikaan. Ottelun lopullinen ratkaisu tapahtui ajassa 28:19 kun Sievi siirtyi jo 4-1 johtoon. Tämän jälkeen maaleja ei enään nähty ja pisteet jäivät kotijoukkueelle ansaitusti 4-1 lukemin. Oliko sitten pitkä bussimatka vai Sievin hyvä liike syynä miksi emme päässeet haastamaan Sieviä voitosta, mutta vaikea peli meille kaiken kaikkiaan kommentoi PJK:n valmentaja Mäkinen peliä.

Nyt PJK saa keskittyä hetken rauhassa harjoitteluun kun pelit jatkuvat vasta lauantaina 17.10 klo 17 kotipelillä Mad Maxia vastaan.