Julkaistu: 15.02.2016 00.00

Joukkueen toiminta

Joukkueemme toimintaan osallistuu tulevan kesän aikana noin 30-35 innokasta jalkapalloilijaa! Ympärivuotisesti pelaa aktiivisesti noin 15-20 lasta.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan, jos haluat mukaan!

Talvi 2018-2019

Talven aikana olemme harjoitelleet kaksi kertaa viikossa Kissat-hallissa. Pelitoiminnassa on talvenaikana osallistuttu aktiivisesti pääkaupunkiseudun Talviliigaan (https://cupdom.com/570,filter_team=PJK) , NoPSin talvisarjaan ja HJSn talviturnauksiin sekä pelattu harjoitusotteluita. Talvikausi maksaa meidän joukkueessa noin 150 €.

KESÄ 2019

Kesän aikana harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja osallistumme piirin sarjaan kolmen joukkueen voimin (Liiga: PJK valkoinen ja sininen Ykkönen: PJK musta). Sarjojen lisäksi osallistumme turnauksiin, joista kesän pääturnaus on perinteinen Pori Cup heinäkuun lopussa. Joukkueiden määrällä ja eritasoisilla sarjoilla sekä harjoitusten rakenteella pyritään tarjoamaan jokaisella pelaajalle yksilöllisen kehityksen ja aktiivisuuden mukaiset mahdollisuudet pelata ja nauttia jalkapallon harrastamisesta. Kesäkauden maksu tulee kesällä 2019 olemaan 250-300€ (sis. jäsenmaksu, sarjojen ja turnausten osallistumismaksut).

YHTEISTOIMINTA TPV ja Länsi-Pirkanmaan talentti

Joukkueemme osallistuu aktiivisesti YJ-toimintaan TPVn kanssa sekä useita pelaajiamme on mukana Länsi-Pirkanmaan talentissa. Näiden avulla pystymme kustannustehokkaasti tarjoamaan tavoitteellisille kilpapelaajillemme ympärivuotisesti 3-4 harjoituskertaa viikossa kovassa ja laadukkaassa valmennuksessa.

TAVOITTEET

Tavoitteenamme on tarjota kaikille lapsille elämyksiä ja onnistumisia liikunnan parissa. Tässä vaiheessa pääpaino on joukkueessa toimimisen ja jalkapallon perustaitojen opettelussa sekä liikunnallisten taitojen ja motivaation kehittämisessä. Osa pelaajistamme osallistuu jo ympärivuotisesti tavoitteelliseen jalkapallotoimintaan ja heille pyritään tarjoamaan monipuoliset mahdollisuudet kehittyä. Kesän 2019 päätavoitteena on Alueliiga-karsinta syys-lokakuun vaihteessa.

Seuran uusimmat