KaVo-PJK
Julkaistu: 12.08.2019 00.00

KaVo-PJK

Edustusjoukkue matkasi perjantaina Kangasalle KaVon vieraaksi. KaVo lähti otteluun vain yhden vaihtomiehen turvin kun klubilta taas löytyi jopa 5 vaihtomiestä niin odotuksena oli että klubi juoksuttaa vastustajan väsyksiin. Ottelu lähtikin käyntiin edustuksen hallinnassa, kun KaVo keskittyi lähinnä oman maalinsa suojeluun. Ottelun alussa klubi sai muutaman hyvän maalipaikankin, jotka kuitenkin KaVon maalivahti puolustajien avulla selvitti.

Vähitellen kotijoukkuekkin sai hyökkäyksiä aikaiseksi ja yhdessä vaarattoman näköisessä tilanteessa klubin puolustaja osui hyökkääjän jaloille ja tuloksena rangaistuspotku. Tämän kuitenkin klubin maalivahti Kasper Kangas hienosti torjui tolpan vierestä ja tauolle siirryttiin maalittomassa tilanteessa.

Toisen puoliajan alkupuolella KaVo pääsi iskemään johtomaalin vapaapotkun jälkitilanteessa. Maalin jälkeen hallinta siirtyi enemmän klubille, kotijoukkueen keskittyessä lähinnä puolustamiseen ja vastaiskuihin. Viimein 85min kohdalla klubi tuli tasoihin Janne Silfverhuthin maalilla kulman jälkitilanteesta. Peli myös päättyi näihin numeroihin.

Edustus jatkaa pelejään pe 16.8 klo 18.30 keskuskentällä kun vieraaksi saapuu Sääksmäen Sopu.

Seuran uusimmat