Edustus tasapeliin kärkikamppailussa Lammilla
Julkaistu: 10.08.2020 00.00

Klubin edustusjoukkue matkusti torstaina 6.7 Lammille kärkikamppailuun paikallisen Vedon vieraaksi. PJK sai otteluun hyvän alun kun Kimmo Lahti siirsi klubin jo ottelun toisella minuutilla 0-1 johtoon. Kotijoukkue oli kuitenkin pelissä hallitsevampi osapuoli ja tasoittivat pelin jo vartin kohdalla. Leevi Helanderin maalilla siirryttiin kuitenkin tauolle vierasjoukkueen 1-2 johdossa.

Toisella puoliajalla PJK keskittyi tiiviiseen puolustuspeliin, joka ei kuitenkaan kestänyt aivan loppuun asti ja LaVe tasoitti loppunumeroiksi 2-2 kymmenen minuuttia ennen loppua. Klubilta puuttui pelissä monia avainpelaajia joten tasapeliin voi olla kuitenkin tyytyväinen hyvää vastustajaa vastaan. PJK jatkaa sarjan kärjessä kahden pisteen erolla LaVeen. Seuraavaksi PJK kohtaa pe 14.8 klo 18.15 Valkeakosken Koskenpojat Pirkkalan keskuskentällä.