Pato-Edustus
Julkaistu: 30.07.2019 00.00

Edustus kävi viettämässä lauantaina helteisen päivän Tervakoskella Padon vieraana. Lukuisten poissaolojen vuoksi matkaan lähdettiin 11 pelimiehen täsmänipulla joten lähtökohdat otteluun olivat hieman haastavat. Kentällä se ei kuitenkaan näkynyt vaan PJK siirtyi ottelussa johtoon maalitykkinsä Markus Lindroosin maalilla ottelun 18 peliminuutilla. Pato tasoitti ottelun harmittavasti juuri ennen puoliaikaa.

Toisella puoliajalla Pato siirtyi johtoon jonka vielä Sulo Saarela tasoitti 15min ennen ottelun loppua. Ottelun ratkaisuksi koitui edustuksen pettymykseksi epäonnekas oma maali 10min ennen ottelun loppua, josta klubi ei enään toipunut. Ottelun lisäajalla Pato kaunisteli vielä loppunumeroiksi 4-2.

Edustus jatkaa vieraspelejään ke 31.7 Toijalassa TP-49 vieraana. Kevätkierroksen peli päättyi Pirkkalassa klubin selkeään 4-0 voittoon, joten vastaan odotettavissa on revanssihaluinen ToPa.