Julkaistu: 15.02.2016 00.00

Joukkueen toiminta

Joukkueemme toimintaan osallistuu tulevan kesän aikana noin 30-35 innokasta jalkapalloilijaa! Ympärivuotisesti ryhmässä pelaa aktiivisesti noin 25-30 lasta. Toimintaan osallistuu tällä hetkellä sekä 2007 että 2008 syntyneitä pelaajia.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan, jos haluat mukaan!

Talvi 2019-2020

Talven aikana harjoitellaan kerran kaksi kertaa viikossa Kissat-hallissa, kerran viikossa Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella ja kerran Suupanniityn koulun salissa. Pelitoiminnassa on talvenaikana osalistutaan Futsal sarjaan, sekä jalkapallon puolella NoPSin -07 ja -08 talvisarjoihin ja HJSn talviturnauksiin sekä muutamaan muuhun erillisturnaukseen ja pelataan harjoitusotteluita. Talvikausi maksaa meidän joukkueessa noin 200 €.

KESÄ 2019

Kesän aikana harjoittelimme 3-4 kertaa viikossa ja osallistuimme piirin sarjaan kolmen joukkueen voimin (Liiga: PJK valkoinen ja sininen Ykkönen: PJK musta). Sarjojen lisäksi osallistuimme turnauksiin, joista kesän pääturnaus oli perinteinen Pori Cup heinäkuun lopussa ja Alueliiga karsinta Lokakuussa. Joukkueiden määrällä ja eritasoisilla sarjoilla sekä harjoitusten rakenteella pyritään tarjoamaan jokaisella pelaajalle yksilöllisen kehityksen ja aktiivisuuden mukaiset mahdollisuudet pelata ja nauttia jalkapallon harrastamisesta. Kesäkauden maksu tulee kesällä 2019 olemaan 250-300€ (sis. jäsenmaksu, sarjojen ja turnausten osallistumismaksut).

YHTEISTOIMINTA TPV ja Länsi-Pirkanmaan talentti

Joukkueemme osallistuu aktiivisesti YJ-toimintaan TPVn kanssa, jonka avulla pystymme kustannustehokkaasti tarjoamaan tavoitteellisille kilpapelaajillemme ympärivuotisesti 3-4 harjoituskertaa viikossa kovassa ja laadukkaassa valmennuksessa.

TAVOITTEET

Tavoitteenamme on tarjota kaikille lapsille elämyksiä ja onnistumisia liikunnan parissa. Tässä vaiheessa pääpaino on joukkueessa toimimisen ja jalkapallon perustaitojen opettelussa sekä liikunnallisten taitojen ja motivaation kehittämisessä. Osa pelaajistamme osallistuu jo ympärivuotisesti tavoitteelliseen jalkapallotoimintaan ja heille pyritään tarjoamaan monipuoliset mahdollisuudet kehittyä.

Seuran uusimmat