Edustus voittoon Kangasalla
Julkaistu: 21.09.2020 00.00

PJK:n edustusjoukkue matkasi pe 18.9 Kangasalle paikallisen KaVon vieraaksi. Ottelun alku lähti käyntiin klubin näennäisellä pallonhallinnalla, jota edesauttoi se että KaVo aloitti ottelun yhden pelaajan vajauksella. 15 minuutin kohdalla KaVo sai myös yhden pelaajan lisää kentälle ja ottelun pallonhallinta hieman tasoittui. 27 minuutin kohdallla KaVo siirtyi vastahyökkäyksestä 1-0 johtoon. Tämän jälkeen klubi terävöitti liikettään ja alkoi myös saamaan enemmän tilanteita aikaiseksi KaVon maalille. Ottelun 37 minuutilla PJK tuli tasoihin Vesa-Matti Takkisen maalilla ja puoliajalle siirryttiin 1-1 tasatilanteessa.

Toiselle puoliajalle PJK tuli paremmalla asenteella ja liikkeellä ja siirtyi 50 minuutin kohdalla 2-1 johtoon Pekka Kötön puskumaalilla. Tämän jälkeen Miko Feodoroff teki vielä nopeasti kaksi maalia lisää ja PJK oli turvallisessa 4-1 johdossa kun ottelua oli pelattu reilut 60 minuuttia. Loppuaika menikin pitkälti pelaillessa ja Harri Laine viimeisteli lopussa klubin 5-1 voittonumerot.

PJK:n saldo sarjassa ennen viimeistä peliä on 5-5-0 ja sijoitus maalierolla ykkösenä kun osalla joukkueista on pelejä jäljellä vielä kaksi. Sarjan tasaisuudesta kertoo se että PJK:n sijoitus voi olla kuitenkin vielä sarjassa kaikkea sijojen 1-6 välillä. Vastaus asiaan saadaan la 3.10 kun PJK kohtaa vieraissa Vehmaisten Urheilijat.