Edustukselle tasapeli ja voitto!
SeuraJulkaistu: 10.08.2021 23.12

Edustukselle tasapeli ja voitto!

PJK-Pato 2-2 (1-1)

PP-70-PJK 2-3 (0-0)

Klubin edustusjoukkueella oli kaksi tärkeätä peliä viikonloppuna, ensin perjantaina kohdattiin Tervakosken Pato keskuskentällä ja sunnuntaina matkattiin Tampereen puolelle PP-70 vieraaksi. Kotipeli sarjajumbo Patoa vastaan oli kaiken kaikkiaan huono peli klubilta. Oikeastaan mikään osa-alue ei toiminut hyvin ja peli-ilme oli kanssa vaisu. Parasta pelissä klubin kannalta oli se, että sentään tasapeli saatiin aikaan, koska vierasvoittokaan ei olisi ollut vääryys. Pisteet jaettiin 2-2 numeroin ja klubin maalitekijät olivat Elias Harala ja AP Mäkinen.

Sunnuntaina nähtiinkin parempi, valmiimpi ja yritteliäämpi PJK. Tasainen ottelu, jota PP-70 johti vielä 10min ennen loppua 2-1 numeroin, mutta klubi nousi komeasti 2-3 vierasvoittoon Elias Haralan ja Miikka Mörön maaleilla. Haralan maalijyvä oli viikonloppuna kohdillaan, tuloksena kolme maalia. PJK nousi tasaisessa sarjan keskikastissa sijalle 5. viikonlopun pisteiden myötä, kun "runkosarjaa" klubilla on jäljellä neljä ottelua. Tämän jälkeen sarja jatkuu ylä- ja alaloppusarjassa. PJK:lla selkeä tavoite on olla kuuden joukossa ja jatkaa kautta syksyllä yläloppusarjassa.

Klubin seuraava haaste onkin kovin mahdollinen, kun joukkue matkustaa torstaina 12.8 sarjajohtaja TamU:n vieraaksi Pyynikille.