Edustukselle kaksi tappiota.
SeuraJulkaistu: 17.09.2021 15.18

Edustukselle kaksi tappiota.

TamU-PJK 4-1 (1-0)

Haka j.-PJK 5-0 (2-0)

Klubin edustusmiehistö kohtasi sunnuntaina ja keskiviikkona sarjan kärkikaksikon. Ensin kohdattiin TamU ja siinä ottelussa PJK pisti hienosti hanttiin tappiotonta kautta pelaavalle kotijoukkueelle. Lopulta kuitenkin parempi voitti ja pisteet jäivät Tampereelle. Näin PJK lasien läpi täytyy kuitenkin mainita, että välttämättä kaikkia kolmea rangaistuspotkua TamU:lle ei olisi joka pelissä tuomittu ja ilman niitä numerotkin olisi voineet olla tasaisemmat.

Seuraavaksi matkattiin legendaariselle Tehtaan kentälle Valkeakoskelle Haka j:n vieraaksi. Tästä pelistä ei paljon jäänyt lapsenlapsille muisteltavaa, 5-0 tappio oli tuloksena. Jos TamU pelissä hyvin kuitenkin taisteltiin parempaa vastaan, niin tässä jaksettiin 25min ottelun alusta ja sitten kotijoukkue meni menojaan.

Seuraavaksi PJK kohtaa kolmannen ”kovan” joukkueen, kun klubin vieraaksi saapuu keskuskentälle su 26.9 klo 16.15 naapurikaupungin ylpeys NoPS. Alkusarjassa klubi haastoi hyvin NoPS:n, vaikka taipuikin 1-2 tappioon. Tervetuloa katsomaan kuinka tällä kertaa käy!