PJK:lle katkera tappio ja liigakarsinnat edessä.
SeuraJulkaistu: 31.03.2021 11.50

PJK-Riemu 3-4 (1-1)

PJK oli tiukan paikan edessä ennen viimeistä Futsal-Liigan ottelua Riemua vastaan. Voitolla mahdollisuus päättää kausi ja muilla tuloksilla edessä raastava liigakarsinta. Ottelu alkoi klubin näkökulmasta hyvin, kun ajassa 13:30 siirryttiin 1-0 johtoon. Tämän jälkeen oli paikkoja myös lisätä johtoa, mutta ainoa maali nähtiin Riemun toimesta juuri ennen taukoa ja näin ollen puoliajalle 1-1 tilanteessa. Toinen jakso alkoi iloisesti kun Leevi Päivinen siirsi klubin taas johtoon 2-1 maalillaan heti jakson alussa. Valitettavasti Riemun tasoitus tuli heti 3 minuutin päästä ja tilanteeksi 2-2. Tämän jälkeen mentiin tasaisissa merkeissä jaksoa eteenpäin, molemmilla oli paikkansa lisämaaleihin, mutta vasta ajassa 36:33 nähtiin seuraava maali. Riemu siirtyi ensi kertaa pelissä johtoon Juuso Eteläpään varmasti läpiajosta viimeistelemällä maalilla. Tämän jälkeen klubi aloitti yv pelin ilman maalivahtia, mutta ilman tulosta. Riemu siirtyi 2-4 johtoon tekemällä tyhjään maaliin ratkaisevan osuman. Vaikka Toni Järvinen hieman onnekkaasti vielä kavensi ajassa 39:09 tilanteeksi 3-4 niin matkasivat pisteet vieraiden mukana Jyväskylään ja pettymys klubi leirissä oli kova.

Nyt edessä on neljän joukkueen kesken pelattavat karsinnat, joista kaksi parasta jatkavat ensi kaudella Futsal-Liigassa. Karsinnan muut joukkueet ovat Ilves, Alastaron Urheilijat ja TPK Turusta. Karsinnat pelataan huhtikuun aikana.

Vaikka tavoite kauden päättymisestä ei toteutunutkaan niin klubi leirissä on kova usko sarjapaikan säilyttämiseen karsintojen kautta!