Edustus jälleen tasapeliin.
Julkaistu: 31.08.2020 00.00

Edustus kohtasi pe 28.8 kotipelissään Keskuskentällä FC Melodyn. Klubi aloitti ottelun hyvin ja siirtyikin 14 minuutilla Ville Halmeen maalilla 1-0 johtoon. Klubi hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja juuri ennen puoliaikaa Lauri Lätti lisäsi johdon 2-0 numeroihin maalilaan. Tässä vaiheessa näytti siltä että Klubi menee menojaan helppoon voittoon.

Toinen puoliaika sitten muuttikin pelin kuvan täysin. FC Melody paransi peliään ja kun samaan aikaan PJK:n oma peli heikentyi niin ote siirtyikin vieraille. Melody onnistui maalinteossa toisella puoliskolla kaksi kertaa ja näin ollen pelissä päädytiin 2-2 tasapeliin. Tasapeli oli Klubille jo kolmas putkeen ja sarjataulukossa PJK joutui luovuttamaan kärkipaikan IkU:lle, Klubin ollessa toisena pisteen perässä.

PJK jatkaa pelejään to 3.9 Ikurissa PP-70 vieraana ja toivottavasti siellä palataan takaisin taas voittojen tielle!