Edustus jälleen tasapeliin.
Julkaistu: 07.09.2020 00.00

PJK:n edustusjoukkue jatkoi tasapeliputkeaan to 3.9 Ikurissa PP-70 vieraana. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli nuoren ja liikkuvan kotijoukkueen hallinnassa ja klubi joutui enemmän puolustuskannalle. PP-70 siirtyi ottelussa ansaitusti 1-0 johtoon kun peliä oli pelattu 35 minuuttia. Näissä numeroissa siirryttiin myös puoliajalle.

Ottelun toisella puoliskolla klubi paransi peliään ja sai ottelun hienoisesti hallintaansa. Maaliin asti palloa ei kuitenkaan saatu kunnes pelin lisäajalla PJK tasoitti ottelun onnekkaasti rangaistuspotkun jälkitilanteesta. Maali merkattiin vastustajan omaksi maaliksi.

PJK jatkaa tasapelistään huolimatta sarjassa toisena, kun pelejä on jäljellä enään kolme. Seuraavaksi PJK kohtaa sarjan kärkikamppailussa Ikaalisten Urheilijat Keskuskentällä pe 11.9 klo 18.15.

Tervetuloa kannustamaan klubi takaisin sarjakärkeen!