28
HUH
20.15
Naiset, Naisten nelonen

PJK - I-Kissat  4 - 2

Keskuskenttä TN

Naisten jalkapallokauden avauksesta voitto!

Kesäkauden ensimmäinen peli pelailtiin torstaina Pirkkalassa. Tiedossa oli, että vastustaja on taitava ja taistelutahtoa täytyy löytyä mikäli pisteitä kotiin haluamme. Peliin lähdettiin hyvällä asenteella ja fiiliksellä, mikä myös näkyi kentällä!


Saimme Johanna Salosen #17 takaisin ja maalissa Jorse hoiti oman tonttinsa erinomaisesti venyen upeisiin torjuntoihin. Meidän mukanamme peleillä oli ensimmäistä kertaa T18-joukkueesta Matilda sekä seuran Futsal edustusjoukkueesta Tiia. Molemmat pelasivat loistavan pelin ja onnistuivat maalinteossakin.


Onnistumisia ja taistelutahtoa nähtiin kentällä jokaiselta ja peräti neljä sinipaitaa upotti pallon vastustajan verkkoon:
Matilda Seilo #4, Essi Koiranen #22, Iina Nieminen #25 & Tiia Ropanen #21.
Hyvä te!


Loukkaantumisilta ei päästy välttymään Meri Henrikssonin #9 loukkaantuessa ensimmäisellä puoliskolla. Merillä napsahti akillesjänne poikki pelitilanteessa ja siitä pääsikin ambulanssikyydillä suoraan Acutaan. Meidän Laura Pellinen sattui olemaan työvuorossa ja piti Meristä hyvää huolta Acutan päässä. Merillä edessä pidempi toipumis- ja kuntoutusprosessi, mikä tarkoittaa meille isoa menetystä keskikentälle.


4 Seilo Matilda
5 Pitkänen Katariina
6 Virtanen Saara
9 Henriksson Meri
12 Kivilahti Katja
17 Salonen Johanna (mv & C)
18 Nieminen Jenni
20 Majala Sini
21 Ropanen Tiia
22 Koiranen Essi
24 Lohtander Linda
25 Nieminen Iina
29 Ollila Julia
74 Jämiäluoma Jenna


Tilastot

4 - 2

I-Kissat
(2-2)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala