28
HUH
17.30
T-11, T11 Taso 2

PJK valkoinen - Loiske/T10  3 - 4

Sääksjärvi TN A

T11 ensimmäinen sarjapeliturnaus Sääksjärvellä

T11 starttasi sarjapelit Sääksjärvellä viileässä mutta onneksi sateettomassa torstai-illassa. Ohjelmassa oli kaksi 2. tason ottelua, ensimmäisessä vastustajana Loiske ja toisessa FC Nokia.

Loisketta vastaan pelattiin tasaväkinen vääntö, jossa vastustaja oli lopulta parempi maalein 4-3. Voittomaali tehtiin pelin viimeisellä sekunnilla, mikä tietysti harmitti tyttöjä kovasti. Pelissä oli kuitenkin paljon hyvää, hienoja suorituksia pallollisena ja ajoittain myös joukkuepeli sujui sulavasti. Maalintekijöinä Maija, Hilla ja Kaisa.

Toisessa pelissä FC Nokiaa vastaan jouduttiin pääasiassa puolustamaan, ja tytöt saivatkin pelissä erittäin hyvää harjoitusta puolustuspelaamisesta! Sitkeän taistelun jälkeen voittajana kentältä poistui FC Nokia maalein 2-0.

Kaiken kaikkiaan ensimmäinen turnaus oli oikein hyvä, pääsimme harjoittelemaan sekä hyökkäys- että puolustuspelaamista, ja peleistä tulikin taas reilusti oppia jokaiselle tytölle!

Ensi viikolla päästään toivottavasti aloittamaan myös T11 1. tason sarjapelit, 2. tasolla pelit jatkuvat vasta toukokuun loppupuolella.

Tilastot

3 - 4

Loiske/T10
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala