PJK - FC Vapsi  3 - 1

Keskuskenttä TN B

T12 kolmosen pelit jatkuivat voitokkaasti!

Kauden ensimmäinen kotiottelu päästiin pelaamaan aurinkoisessa, mutta erittäin tuulisessa kelissä. Tuuli vaikuttikin molempien joukkueiden pelaamiseen melkoisen paljon, kun myötätuuleen pallo liikkui huomattavasti normaalia nopeammin, ja vastatuulessa taas pallo kääntyi välillä takaisin tulosuuntaan.

Peli oli tiukkaa ja tasaista kamppailua, vastustajalle FC Vapsille on annettava iso tunnustus siitä, että jaksoivat pelata hienosti ilman vaihtopelaajia, ja viimeisen 20 minuuttia yhden pelaajan alivoimalla harmillisen loukkaantumisen vuoksi. Helpolla ei voitto tänään irronnut, mutta pisteet jäivät lopulta Pirkkalaan maalein 3-1.

Meidän tytöt jaksoivat harjoitella sinnikkäästi niitä asioita, mitä ennen peliä sovittiin, ja pelissä nähtiinkin usein todella hienoja syöttöketjuja sekä myös rohkeita haastoja 1v1 -tilanteissa. Puolustuspelissä oltiin sitkeitä ja aktiivisia, ja maalivahti Melissa otettiin myös hienosti mukaan pelin avaamiseen ja vastustajan prässin purkamiseen kolmantena topparina.

Maalintekijöinä tällä kertaa Emma, Hillaliina ja Meea - paikkoja oli muillakin tytöillä, ja ihan varmasti kauden aikana saadaan myös uusia maalintekijöitä tilastoihin.