20
HUH
18.10
T-12, T12 Kolmonen

FC Nokia/2010 pinkki - PJK   0 - 5

Menkala TN A

T12 kolmosen pelit startattu!

T12-joukkue aloitti eilen kesän sarjapelit Nokialla, missä kausi startattiin FC Nokian vieraana. Kauden startti oli hyvin erikoinen, koska pelissä ei tarvittu pipoa, hanskoja ja pitkiä vaatteita, ja taisipa jokusen kerran kuulua vaihtopelaajien suusta kommentti "täällä on kuuma".

Peli oli tasaista vääntämistä, paljon 1v1-tilanteita joista meidän mimmit tulivat useammin ulos voittajina. Maalinteossa oltiin terävämpiä, ja hyviä paikkoja jäi myös käyttämättä. Maalissa Anni pelasi hienon nollapelin ja nappasi myös muutaman komean torjunnan pelin aikana.

Kaiken kaikkiaan pelissä näkyi paljon hienoja yksilösuorituksia, ja myös joukkuepelaaminen oli ajoittain hyökkäyssuuntaan yllättävänkin toimivaa, vaikka tytöillä ei olekaan takana kuin muutama peli yhdessä. Puolustussuuntaan paketti pysyi tiiviinä ja koko joukkue osallistui puolustamiseen.

Maalintekijöinä pelissä Meea (2x), Emma, Hillaliina ja Ella. Emilia merkkasi itselleen kaksi maalisyöttöä, ja Ella yhden.

Tästä on oikein hyvä jatkaa kautta eteenpäin, seuraavaksi päästäänkin pelaamaan kotikentälle, kun vappuaattona vastaan saapuu FC Vapsi. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan meidän tyttöjä!

Tilastot
FC Nokia/2010 pinkki

0 - 5

(0-2)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala