Naiset edustus FSL, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - PJK   2 - 1

Huhtasuon koulu

Tappio Jyväskylässä

PJK:n syyskierroksen viimeinen ottelu pelattiin lauantaina Jyväskylässä KaDya vastaan. Ottelusta oli molemmille joukkueille tarjolla sarjasijoituksen kannalta tärkeitä pisteitä, kun kolme pistettä olisi kohentanut mukavasti molempien joukkueiden asemaa sarjataulukossa.

Ottelu lähti liikkeelle vierasjoukkue PJK:n komennossa, mutta peli pyöri kuitenkin enimmäkseen kentän keskialueella. Ottelun kolmannella minuutilla KaDy onnistui joukkueista ensimmäisenä maalinteossa. Kotijoukkueen Heidi Malkki pääsi laidalta syöttämään ristipallon läpi PJK:n puolustuksen Alina Niemiselle, jonka veto upposi vieraiden verkkoon ajassa 02:18. Ensimmäinen puoliaika eteni pitkälti PJK:n hallitessa peliä, mutta kummassakaan päässä ei kovinkaan montaa vaarallista maalintekoyritystä nähty. Puoliajan loppupuolella paine siirtyi vieraiden päätyyn ja KaDy onnistui hankkimaan terävällä prässillään myös muutaman hyvän hyökkäyspään erikoistilanteen. Enempää maaleja ei kumpikaan joukkueista onnistunut ensimmäisellä puoliajalla tekemään, joten joukkueet siirtyivät tauolle KaDyn 1–0 johtoasemassa.

Toinen puoliaika lähti liikkeelle ensimmäisen tapaan ja palloa liikuteltiin paljon kentän keskialueen tuntumassa. Molemmat joukkueet onnistuivat rakentamaan myös muutamia hyviä maalipaikkoja toisen puoliajan alkupuolella, mutta tolppaa lähemmäs maalia ei palloa kumpikaan joukkue onnistunut lopulta saamaan. Kun toinen puoliaika oli edennyt maalittomissa tunnelmissa ja tulostaululla lukemat olivat edelleen 1–0 kotijoukkueen hyväksi, pirkkalalaiset lähtivät hakemaan tasoitusta lentävällä maalivahdilla ottelun loppupuolella. Pallo liikkui jälleen hyvin PJK:n pelaajalta toiselle ja tällä kertaa ylivoima tuotti tulosta nopeasti, kun sinipaitojen ensimmäinen maali syntyi ajassa 35:42. Reikäpaidalla pelannut Anne Riekki laukoi pallon kohti KaDyn maalia, ja Julia Jokiranta kävi tökkäämässä torjunnasta tippuneen pallon kotijoukkueen verkkoon. Tilanne tasoittui 1–1 ja ottelua jatkettiin tasakentällisin.

Seuraavaa maalia ei ehditty kauaa odotella, kun kotijoukkue kuittasi vieraiden maalin nopeasti siirtymällä 2–1 johtoon ajassa 36:01. KaDy onnistui pelaamaan kukkupallon kotijoukkueen Alina Niemiselle, joka viimeisteli laukauksellaan ottelun toisen maalinsa. Pirkkalalaiset ottivat välittömästi maalin jälkeen lentävän maalivahdin takaisin kentälle. Pallo liikkui jälleen hyvin PJK:n pelaajalta toiselle, mutta toistamiseen ei palloa enää PJK onnistunut saamaan kotijoukkueen maalin perukoille. Ottelu päättyi näin ollen KaDyn 2–1 voittoon.

Naisten pelit jatkuvat joulutauon jälkeen 8.1. Pirkkalassa, kun PJK:n vieraaksi saapuu HIFK.