Naiset edustus FSL, Naisten Futsal-Liiga

PJK - FTK-Tornio  2 - 3

Vapaa-aikakeskus

Tappio pohjoisen vieraita vastaan

Lauantaina PJK sai vieraita pohjoisesta, kun vieraaksi Pirkkalaan saapui FTK Tornio. Pitkä matka ei vierasjoukkuetta haitannut, vaan FTK aloitti ottelun kotijoukkuetta terävämmin ja antoi painetta PJK:n päätyyn. Myös kotijoukkue sai kuitenkin melko pian juonen päästä kiinni ja omaa peliään rullaamaan. Tämä tuottikin tulosta jo ottelun 5. minuutilla, kun kotijoukkue pääsi tuulettamaan ottelun ensimmäistä maaliaan. Julia Jokiranta pääsi laukomaan laidalta kohti maalia, mutta tämän FTK:n maalivahti Alisa Kakko sai vielä torjuttua. Torjunnasta kimmonneeseen paluupalloon Sanna Koskinen ehti ensimmäisenä ja laittoi pallon maaliin ajassa 04:27. Kotijoukkueella oli mahdollisuus kasvattaa johtoaan 9. minuutin kohdalla, kun Essi Koiranen jäi laidalle aivan vapaaksi, mutta laukaus suuntautui niukasti ohi takatolpasta.

Ottelun 10. minuutilla oli vierasjoukkueen vuoro juhlia, kun vieraiden Tiia Juntikka sai katkottua kotijoukkueen hieman huolimattoman syötön ja ujutti pallon maaliin pirkkalalaisten keskeltä. Näin ollen tilanne tasoittui 1–1. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä. PJK:n Sini Lauermaa onnistui kuitenkin viemään kotijoukkueen jälleen johtoon ajassa 12:29, kun kaukolaukaus upposi tolppaa hipoen alanurkkaan. Tilanteeksi 2–1. Tämä jäi ensimmäisen puoliajan viimeiseksi osumaksi, joten tauolle siirryttiin PJK:n yhden maalin johtoasemassa.

Toiselle puoliajalle vierasjoukkue FTK tuli jälleen terävästi ja sai luotua pari vaarallista maalintekoyritystä heti puoliajan alkuun. Ottelun seuraava maali syntyi ajassa 27:10 FTK:n hyökkäyspään sivurajasta, kun vieraiden Jenna Front sai pelattua pallon maalille Sanni Päkkilälle, jonka viimeistely osui PJK:n verkkoon. Näin ottelua jatkettiin jälleen tasatilanteessa, kun lukemiksi merkattiin 2–2. FTK oli lähellä siirtyä johtoon vain hieman myöhemmin, kun pallo saatiin jo pelattua ohi PJK-vahti Tiia Ropasen, mutta tämän PJK sai kuitenkin hoidettua.

Ajassa 31:58 vieraat siirtyivät ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon, kun FTK:n Tuuli Alamikkotervon laukaus kimposi lopulta PJK:n pelaajan kautta maaliin. Tilanteeksi 2–3. Hetkeä myöhemmin hyvä tilanne nähtiin myös vierasjoukkueen päädyssä, kun PJK:n Julia Jokiranta sai katkottua vieraiden syötön ja pääsi laukomaan kuudesta metristä, mutta tästä ei tasoitusta kotijoukkueelle syntynyt. Toinen puoliaika eteni jo viimeiselle neljännekselle vieraiden yhden maalin johtoasemassa, joten pirkkalalaiset lähtivät hakemaan tasoitusta lentävällä maalivahdilla. Pallo liikkui kotijoukkueen pelaajalta toiselle ja paine pysyi vieraiden päädyssä. Ylivoimapelin vaarallisin maalintekoyritys nähtiin ottelun 39. minuutilla, kun pallo toimitettiin takatolpalle vapaaksi jääneelle Jokirannalle, mutta viimeistely ei tällä kertaa uponnut vieraiden maaliin. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten tasaisen väännön jälkeen vieraat nappasivat pisteet mukaansa, kun ottelun loppulukemiksi kirjattiin 2–3.