PJK edustusjoukkueelle pääyhteistyökumppani
2.3.2016 13:03 Uutiset / Jaoston pääsivusto

PJK edustusjoukkueelle pääyhteistyökumppani

PJK edustusjoukkueen valmistautumista kauteen 2016 vauhdittaa pääyhteistyökumppanin löytyminen. Pirkkalassa Teollisuustiellä toimiva Niemi-Korpi Oy on lähtenyt tukemaan PJK:n toimintaa. Uusiin ja käytettyihin kuorma-autohin ja perävaunuihin sekä niiden lisävarusteisiin erikoistunut kauppa halusi tukea paikallista seuraa mahdollisuuden tullen.

Siniset ovat vahvistaneet pelaajarinkiä, taustajoukkoja ja aloittaneet treenaamisen hyvissä ajoin. Futsal loistava menestys on sitonut pelaajia jonkun verran, mutta kauden lähestyä upeaa loppua, voidaan keskittymistä siirtää kesänurmille. Edustusjoukkue nimensä mukaisesti toimii myös loistavana paikkana seuran lupaaville junioreille antaa näytöjään. Pääyhteistyökumppanin avulla voidaan toimintaa kehittää parempaan suuntaan ja tarjota junioreille pelaajapolun loppuun ponnahdusalusta oman seuran sisältä.

PJK edustusjoukkueen kausi 2016 tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen. Kovatasoinen sarja tarjoaa hienoa otteluita, kun vastaan saadaan joukkueita, kuten Tampere United, Ilves-Kissat ja Pallo-Iirot.


   
Lisää uutisia
Pirkkalan Jalkapalloklubi
«  Marraskuu   »
Kategoriat