IkU-PJK 2-1(1-0)
Julkaistu: 01.07.2019 00.00

Edustus kävi juhannuksen jälkeen Ikaalisten kylpyläkaupungissa paikallisen IkU:n vieraana. Painoiko juhannuksen kovat treenit sitten pelaajien jäsenissä vai mikä oli, mutta pelistä ei jälkipolville paljon kerrottavaa jäänyt. IkU pääsi heti pelin alussa 1-0 johtoon ja puoliajalle siirryyttiin näissä lukemissa. Edustus teki heti toisen puoliajan alussa 1-1 tasoituksen Sainion Miikan toimesta ja tilanne näytti hetken paremmalta. Tilanne parani vielä IkU:n pelaajan ulosajon myötä, mutta PJK ei osannut hyödyntää ylivoimaansa. Päinvastoin IkU teki maalin vajaamiehisenäkin ja edustuksen tuhlaillessa omat paikkansa IkU piti pisteet ansaituisti Ikaalisissa.

Edustus jatkaa pelejään keskuskentällä pe 5.7 klo 18.30 kun vieraaksi saapuu Valkeakosken Koskenpojat. Tervetuloa kannustamaan klubi takaisin voittojen tielle!