FC OPA-PJK
Julkaistu: 27.01.2020 00.00

FC OPA-PJK

Edustusjoukkue matkasi Ouluun paikallisen FC OPA:n vieraaksi Futsal-Ykkösen otteluun. Klubilla alla oli hieno 0-8 vierasvoitto Loimaalta joten luottavaisin mielin matkaan lähdettiin.

Ensimmäisellä puoliajalla klubin tiiviistä puolustuspelistä ei ollut tietoakaan, kun vastustaja teki ensimmäisen maalin 18 sekunnin pelin jälkeen. Pelissä mentiin päästä päähän hyökäten ja puoliajalle kotijoukkue siirtyi 6-4 johdossa. Toiselle puoliskolle klubi saikin puolustuspeliinsä taas vähän asennetta ja avoimet ovet omalle maalille sulkeutuivat. Klubi teki kaksi maalia vastustajan nollaa vastaan ja näin ollen pisteet tasattiin 6-6 numeroin. Klubin maalintekijöinä onnistuivat Antti Ala-Myllymäki, Miikka Mörö ja Ville Halme kukin tehden 2 maalia.

Edustusjoukkue jatkaa vieraspelejään seuraavaksi Turussa 1.2 klo 17 paikallisen TPK:n vieraana