Edustus aloittanut kautensa vahvasti!
Julkaistu: 06.07.2020 00.00

Klubin miesten edustusjoukkue on aloittanut kautensa Nelosessa hienosti kahdella 5-2 voitolla TP-49 ja TaPa:a vastaan. Kauden ensimmäisessä pelissä Toijalassa ensimmäinen puoliaika oli klubilta vielä hieman hakemista ja tauolle siirryttiin kotijoukkueen 2-1 johdossa. Toisella puoliskolla klubi sitten menikin menojaan tekemällä 4 maalia ja näin pisteet matkasivat Pirkkalaan 2-5 vierasvoitolla.

Kotiavauksessa vieraakasi saapui sarjanousija TaPa jolle kyyti oli kylmää pelin alussa. PJK teki neljä maalia ensimmäisen puolen tunnin aikana ja pelin voittajasta ei ollut enään epäselvyyttä. Myös tämä ottelu päättyi klubin 5-2 voittoon. Kahden pelatun ottelun jälkeen klubi on sarjakärjessä maalieronsa turvin. Nyt sarjassa on pieni kesätauko ja seuraavan kerran PJK pelaa Keskuskentällä pe 24.7 klo 18.15 kun vieraaksi saapuu Nekalan Pallo.