PJK voittoon Futsal-Liigassa paikallispelissä!
Julkaistu: 28.09.2020 00.00

Edustusjoukkue kohtasi su 27.9 kotiavauksessaan aina rakkaan Ilves FS:n. PJK lähti otteluun hieman aikaisemmista peleistä muuttuneella kokoonpanolla parin poissaolon vuoksi. Uudet pelaajat saivat näytönpaikan ja varsinkin nuoren Leevi Päivisen avausottelu oli ikimuistoinen! Leevi teki PJK:n avausmaalin ajassa 4:59 ja jatkoi maalitehtailuaan ajassa 7:44, siirtäen klubin jo 2-0 johtoon! Ensimmäisen jakson jälkmmäisellä puoliskolla Ilveskin pääsi peliin paremmin mukaan ja vyörytti hyökkäyksiään klubin maalille. PJK kuitenkin jatkoi aikaisemmista peleistään tuttua kurinalaista puolustamista ja viimeisenä lukkona toimi maalivahti Nico Suomalainen. Tauolle siirryttiin PJK:n 2-0 johdossa.

Toisella puoliskolla ottelun kuva pysyi samana, pallonhallinta pysyi enemmän Ilveksellä ja klubi keskittyi tarkkaan ja kurinalaiseen koko joukkueen puolustamiseen. Ja se toimi hienosti, pallonhallinnasta huolimatta Ilves ei paraatipaikoille päässyt. Ilves otti maalivahdin pois jo 6 minuuttia ennen loppua ja alkoivat pelaamaan ylivoimapeliä. Ei mennyt kuin vajaa minuutti ja Päivinen katkaisi Ilves pelaajan syötön ja laittoi pallon tyhjään Ilves maaliin omalta kenttäpuoliskolta. Leevi Päiviselle puhdas hattutemppu liigadebyytissään! Tämän jälkeen Jussi Kaihlajärvi lisäsi vielä klubin 4-0 johtoon maalillaan ennenkuin ajassa 39:57 Ilves kaunisteli loppunumeroiksi 4-1.

Kuusi pistettä kauden kolmesta ensimmäisestä pelistä on loistava suoritus ja tästä on mukava jatkaa kautta, joka on edelleen todella pitkä toteaa PJK:n valmentaja AP Mäkinen taiston tauottua. Klubi jatkaa seuraavaksi pelejään la 3.10 Sievissä paikallisen Sievi FS:n vieraana.