Miesten edustuksella nihkeä alku Futsal-Ykkösessä.
SeuraJulkaistu: 01.11.2021 23.17

PJK-VehU 5-5 (4-1)

KF Kosova-PJK 5-1 (1-0)

Miesten Futsal-Ykkönen käynnistyi klubin osalta kotiottelulla Vehmaisten Urheilijoita vastaan sunnuntaina 24.10 Vapaa-aikakeskuksella. Positiivista oli yleisön pääseminen takaisin katsomoon ja yleisöä myös olikin paikalle tullut runsaasti. Ottelun alku lupasi klubille hyvää, kun jo ajassa 13:43 kotijoukkue oli siirtynyt 4-1 johtoon ja peli oli hyvin hallussa. Ensimmäisen jakson loppupuolella tapahtui kuitenkin ikävä loukkaantuminen, kun PJK:n kapteeni Miikka Mörö loukkasi polvensa ja edessä on pitkä toipuminen takaisin pelikuntoon. Mörön loukkaantuminen sekoitti klubin peliä sen verran pahasti, että toisella jaksolla vierasjoukkue VehU sai paremmin otetta pelistä ja maali kerrallaan kavensi eroa. Vaikka Tomi Tiira veikin PJK:n 4min ennen loppua 5-3 johtoon, niin VehU nousi ottelussa tasoihin vain kolme sekuntia ennen täyttä aikaa ja näin tuloksena klubin kannalta katkera tasapeli.

Seuraavana lauantaina oli sitten edessä vierasreissu Turkuun, KF Kosovan vieraaksi. Kotijoukkue oli pelissä fyysisempi ja ansaitsi voittonsa, vaikka lopussa numerot hieman repsahtivatkin klubin hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia. 5-1 maalein pisteet jäivät Turkuun, Leevi Sorsan vastatessa klubin ainoasta maalista.

Seuraavaksi PJK jatkaa pelejään tulevana sunnuntaina 7.11, kun Pirkkalaan vieraaksi saapuu HIFK FS. Ottelu alkaa klo 17.

Tervetuloa kannustamaan PJK voittojen tielle!