Miehille tappio Futsal-Ykkösessä.
SeuraJulkaistu: 02.11.2022 18.39

TP-Kaarle-PJK 4-3 (2-0).

PJK:n miehet matkasivat sunnuntaina Kokkolaan TP-Kaarlen vieraaksi Futsal-Ykkösen otteluun. Oliko sitten jalat ja ajatus jääneet bussimatkalle, mutta klubi oli vaisu ensimmäisen jakson. Kotijoukkue puolusti tiiviisti ja PJK ei oikein kunnon maalipaikoille päässyt. Kotijoukkue iski jakson loppupuolella kaksi maalia minuuttiin ja näin ollen tauolle siirryttiin kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Toisen jakson alkuun tuli heti kylmä suihku klubin kannalta, kun TP-Kaarle siirtyi jo ensimmäisessä vaihdossa 3-0 johtoon. Juuso Ollikainen toi vielä uskoa klubin takaa-ajoon 3-1 kavennuksellaan jakson puolivälin jälkeen, mutta kotijoukkue iski jo ratkaisevan tuntuisen 4-1 maalin pari minuuttia tästä. Viimeisellä minuutilla klubi teki kuitenkin vielä kaksi maalia Leevi Päivisen ja Roni Pekin toimesta, mutta aika loppui kesken ja näin ollen pisteet jäivät Kokkolaan.

Seuraavaksi klubi jatkaa vieraspelejään FC Rauman vieraana lauantaina 5.11.