Miehille voitto Futsal-Ykkösessä.
SeuraJulkaistu: 07.11.2022 10.48

FC Rauma-PJK 1-7 (0-5).

Miesten edustusjoukkue matkasi lauantaina Raumalle Futsal-Ykkösen vierasotteluun FC Raumaa vastaan. PJK oli heti ottelun alusta lähtien hallitsevampi osapuoli ja maalipaikkoja luotiin jatkuvasti. PJK siirtyi ottelussa 0-1 vierasjohtoon Pekko Peltolan maalilla, kun peliä oli pelattu 6 minuuttia. Tämän jälkeen mentiinkin maaleitta 10 minuuttia kunnes kapteeni Miikka Mörö lisäsi klubin johdon 0-2 numeroihin. Viimeisellä minuutilla tapahtui sitten ottelun ratkaisu, vain puolen minuutin sisään klubi teki kolme maalia Ville Halmeen, Mörön ja Miika Sainion toimesta ja tauolle siirryttiin 0-5 numeroissa.

Toisen jakson alkuun kun PJK lisäsi johdon jo 0-7 numeroihin Halmeen ja Sainion maaleilla, niin ottelun loppu oli enemmän tai vähemmän pelailua. Ottelu päättyi 1-7 numeroihin ja klubille ansaitut pisteet mukaan.

Seuraavaksi klubi kohtaa sarjanousija EBK:n Vapaa-aikakeskuksella lauantaina 12.11 klo 14