Miehille kaksi murskavoittoa Futsal-Ykkösessä!
SeuraJulkaistu: 24.01.2023 11.39

PJK-JoSePa 8-1 (2-1)

PJK-TP-49 10-3 (2-2)

PJK:n miehillä oli viikonloppuna vuoden ensimmäiset kotipelit, joissa oli tarkoitus palata voittojen tielle kahden vierastappion jälkeen. Tavoite onnistui erinomaisesti kahden murskavoiton myötä! Lauantaina vastaan asettui sarjajohtaja JoSePa. Ottelun alku oli tasaista peliä ja vierasjoukkue siirtyi 0-1 johtoon jo ottelun kolmannella minuutilla, kun maalinedusruuhkasta pallo pomppi kotijoukkueen maalivahdin Kasper Kankaan selän taakse. Lisää ongelmia klubille tuli ajassa 9:45 kun Valtteri Wähä-Verkkomäki ajettiin punaisella kortilla suihkun puolelle. PJK kesti kuitenkin alivoimansa hienosti ja heti alivoiman jälkeen PJK onnistui maalinteossa kahdesti reilun puolen minuutin sisään, kun Pekko Peltola ja Leevi Päivinen viimeistelivät klubin 2-1 johtoon. Näissä numeroissa siirryttiin tauolle, vaikka läheltä piti tilanteita riitti kyllä jakson lopussakin. Toisella jaksolla PJK otti pelin selvemmin haltuunsa ja siirtyi ensimmäisen 5 minuutin aikana 4-1 johtoon Miikka Mörön ja Antti Ala-Myllymäen maaleilla. Tämän jälkeen JoSePa yritti päästä peliin mukaan reikäpaidalla, mutta klubi puolusti hyvin tilanteet ja viimeistään Kangas maalillaan torjui yritykset. Viimeisen 5 minuutin aikana PJK kaunisteli voittonumeronsa 8-1 lukemiin ja näin klubille hieno voitto sarjajohtajasta!

Sunnuntaina klubin vieraaksi saapui TP-49 Toijalasta. Ensimmäinen jakso oli tasaista peliä ja varsinkin vierasjoukkueen agressiivinen puolustuspeli teki klubin pelin haastavaksi. Tauolle siirryttiin kauden ennätysyleisön edessä 2-2 numeroissa. TP-49 siirtyi heti toisen jakson alkuun 2-3 vierasjohtoon ja tuska klubileirissä alkoi kasvamaan. Kapteeni Miikka Mörö päätti kuitenkin näyttää, miksi hän vuodesta toiseen on pistepörssin kärkisijoilla. Mörö teki kolme maalia neljään minuuttiin ja siitä TP-49 ei enää toipunut. Yhteensä Mörölle pelissä viisi maalia ja viikonlopusta 8 maalia. Ottelun loppupuolella klubi kaunisteli numeroiksi 10-3 voiton! Myös maalivahti Tuomas Mäki onnistui hienosti maalinteossa.

PJK nousi sarjassa voittojen myötä kolmanneksi ja mikä tärkeintä, peli oli ihan eri tasolla kuin parissa aikaisemmassa vierasottelussa. Klubi jatkaa pelejään Vapaa-aikakeskuksella la 4.2 klo 16 kun vieraaksi saapuu FC Rauma