Lomake sulkeutuu 04.10.2023 23.55

Talvikaudella PJK P17 keskittyy futsaliin, jossa harjoitukset keskiviikkoisin. Osallistuminen piirin futsal-sarjaan sekä harjoituspelejä. Mahdollisesti myös harkkapelejä jalkapallon puolella.

Lisäksi meidän pelaajilla on mahdollisuus osallistua (tietyin edellytyksin) Akaa Futsalin yj -joukkueen toimintaan ja sitä kautta pelata P17 tai P19 liigaa. Käytännössä tarkoittaa sitä, että edistyneimmät futsal-pelaajat voivat osallistua Akaalla treeneihin ja peleihin. Treenimäärät ja osallistumismahdollisuudet peleihin sovitaan vielä erikseen Akaan kanssa. YJ-toiminnassa pelaajat osallistuvat lisäksi PJK:n toimintaan normaalisti (pelilupa molemmissa seuroissa).

Lähtökohtaisesti P17 toiminta koskee -07 ja -08 -syntyneitä, mutta -06 -syntyneiden osalta voidaan harkita osallistumista yli-ikäisluvalla.

Pelaajamäärän ja pelaajien osallistumisaktiivisuuden mukaan on mahdollista järjestää myös muuta toimintaa talvikaudella. Tähän olisi myös hyvä saada vanhemmista mukaan lisävoimia taustoiksi...

 Paikkoja 60

Turnaukset kesäkaudella. Osallistutaanko turnauksiin, onko halukkuutta tulla huoltajiksi ja minkä pituisiin turnauksiin halukkuutta osallistua. Turnauksiin osallistuvilta veloitetaan erillinen maksu kesäkaudella.

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala