Julkaistu: 20.05.2021 16.00

PJK T18 ja tuleva kesä 2021

PJK T18 JA TULEVA KESÄ 2021

PJK T18 joukkue on vuoden 2021 alussa muodostettu uusi joukkue. Hieman yli puolet pelaajista tulee useita vuosia yhdessä pelanneesta Ilves Pirkkalan tyttöjen kaupunginosajoukkueesta. Tyttöjä on pitkin kevättä liittynyt mukaan muista joukkueista, mm. TPVstä Ja Ilveksen muista kaupunginosajoukkueista. Aloitimme talvella reenailun reilun 10 tytön joukolla. Joukkue on kasvanut ja nyt meillä on virallisesti mukana 22 pelaajaa ja pari pelaajaa on kokeilemassa lisäksi. Joukkueen ikähaitari on myös suuri: Meillä löytyy pelaajia porukassa 2003 syntyneistä aina 2007 syntyneisiin. Pelikokemusta pelaajiltamme löytyy keskimäärin 6 vuotta.

Kevätkauden reenasimme koronarajoitusten puitteissa pienissä ryhmissä 2 m turvavälein. Vasta viimeiset pari viikkoa olemme päässeet harjoittelemaan enemmän peliharjoitteita. Erilaisia syöttödrillejä ja suljettuja harjoitteita on tullut kevään aikana suoritettua paljon.

Kesäkauden haasteeksi otimme Palloliiton läntisen alueen tyttöjen T18 Kolmosen pelaamisen. Kaikki sarjassa pelaavat joukkueet ovat pelaajamateriaaliltaan varmasti meitä kokeneempia, joten lähdemme haastajana peleihin! Lohkossamme on mukana Tervakosken Pato, IPan ja Härmän YJ, FC Nokia, HJS ja LeKi. Mukava lohko, kun reissupelit on lyhyen matkan päässä!

Vaikka pelaajaporukkamme on kasvanut mukavasti, UUSIA PELAAJIA 03-07 ikähaarukassa OTETAAN MIELELLÄÄN MUKAAN! Hieman joukon kasvaessa pystyisimme jo nuoremmalla päällä pelaamaan T15 pelejä ja vastaavasti B-ikäiset pääsevät meillä jo kokeilemaan siipiään välillä PJK:n Naisten Nelosta pelaavan joukkueen kanssa! Tavoitteena meillä on mukava harrastaminen mukavassa porukassa kohtuullisin kustannuksin!

Hyvää jalkapallokesää kaikille!

Juha-Pekka
PJK T18 valmennus

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala