T18 Kolmosen kevätkierros pelattu, tuloksena kakkostila sarjassa!
Julkaistu: 16.06.2022 14.21

T18 Kolmosen kevätkierros pelattu, tuloksena kakkostila sarjassa!

T18 Kolmosen kevätkierros pelattu, PJK:n tuloksena hienosti kakkostila sarjassa!

Kevätkauden haasteet kääntyivät hyväksi peliksi

Tähän kauteen lähdettin aika olemattomalla talviharjoittelulla vielä osittain koronarajoitteiden vaivatessakin. Pirkkalan surkeat saliolosuhteet ja vähäinen tekonurmiaika kevään aikana verottivat kyllä meidän pelaamista aluksi. Keväällä näytti myös epäselvältä saadaanko riittävä pelaajarinki kasaan. Pelaajia kuitenkin löytyi (ja on koko ajan tullut lisää!) ja kevätkierros on sujunut harjoittelumäärään verrattuna hyvin. Ollaan pystytty haastamaan paljon paremmin harjoitelleita joukkueita ja varsinkin puolustuspeli on ollut hyvinkin laadukasta. Loppukierroksella on alkanut hyökkäyspelikin pikkuhiljaa toimimaan ja monipuolistumaan. Kevätkierrokselta tuloksena sarjan kakkostila. FC Nokiaa ei pystytty keskinäisissä peleissä haastamaan vaikka pelit tuloksellisesti olivatkin tiukahkoja. Osasyynä kuitenkin onnistuneisiin peleihin on ollut varmasti se, että meidän porukka on ollut varsin tiivis (lue: välillä ei vaihtopelaajia edes peleissä mukana) ja pelipaikat aika vakiintuneita: Tytöt tuntee miten kaveri vieressä pelaa ja yhteispeli on sitä myöden kehittynyt.

Kevätkierroksen tulokset: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/184253/in...

Syyskierrosta kohti

Kesäkuun loppupuoli ja heinäkuu yritetään harjoitella hyvin ja sitten palataan harkkapelien kautta sarjapeleihin. Suunnitelmana on myös pelata tällä jengillä muutama turnaus elokuun lopussa ja syyskuun puolenvälin jälkeen. Yhtenä murheena on tämän tason sarjan pieneneminen Pirkanmaan alueella aika olemattomaksi joukkuemäärältään. Syksyllä saattaa siispä olla tiedossa enemmän matkapelejä länsirannikon suuntaan.

Uusia pelaajia otetaan porukkaan!

Meille voi koska tahansa tulla kokeilemaan futista mukaan jengiin ja jos olet pelannut aiemmin ja haluaisit uudelleen aloittaa niin tervetuloa! Myös rentoa harrastefutisilmapiiriä kaipaavat ovat meille koska tahansa tervetulleita! Erityisesti 2005-2007 syntyneitä toivotaan mukaan joukkueeseen!

Valokuva: Riiviö Images https://www.facebook.com/RiivioImages

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala