Kausipalkinnot 2023
Julkaistu: 29.10.2023 20.43

Kausipalkinnot 2023

Kauden 2023 palkitut:

P15

  • Kauden aktiivisin treenaaja. Hyvällä asenteella mukana treeneissä, peleissä ja muutenkin. Analysoi hyvin peliä ja käy usein valmennuksen kanssa hyviä keskusteluita pelitapaan yms. liittyen. Peleissä välillä hieman pienemmässä roolissa, mutta valmis hyppäämään ruutuun kuin ruutuun kulloisenkin tarpeen mukaan ja täytti roolinsa vähintäänkin erinomaisesti.
    Lauri Henttonen
  • Pelipaikan vaihto ykkösmaalivahdista kenttäpelaajaksi oli lopulta hyvä siirto. Kauden edetessä nousi kokoonpanossa vastuullisempiin rooleihin niin keskikentällä kuin vaativalla topparin paikallakin. Iso määrä pelejä sekä P15 että P17 mukana sekä ensikosketus myös aikuisten peleihin kutosdivarissa. Kovat treeni- ja pelimäärät siihen nähden, että pääpaino toisen lajin puolella.
    Matias Hiljanen
  • Joukkueen taisteluilmeen ilmentymä, hyökkäyspään työmyyrä niin pallollisen pelin kuin prässäämisenkin osalta. Pallollisesti todella taitava pelaaja ja kun myös syöttöpeli on alkanut sujumaan niin pystyy omalla tekemisellä luomaan paikkoja niin itselle kuin kavereille. Treenimäärät oli lopulta joukkueen kärkipäässä pitkähköstä loukkaantumisjaksosta huolimatta.
    Michael Hanna

P17

  • Aktiivinen pelimies, joka nöyrästi hyppää valmennuksen toiveiden mukaan mille tahansa pelipaikalle on tarvetta. Pystyy siis monipuolisesti pelaamaan niin puolustuksessa kuin keskustassa tai laiturinakin. Niin treeneissä ja peleissäkin tuonut yhtenä porukan vanhimmista kokeneemman pelimiehen roolimallia ja esimerkkiä hiukan nuoremmille pelureille. Rahkeet riittää hyvin myös aikuisten peleihin.
    Antti Salli

  • Taitava, hyökkäysorientoitunut peluri. Joukkueen tulisieluisimpia taistelijoita, joka ei jätä yhtään tilannetta kesken. Pelannut kauden aikana hieman eri paikoilla, mutta aina pääpaino hyökkäysten tukemisessa. Erityisesti hyökkäyksen kärjessä tehnyt kovaa jälkeä vastustajan maalilla. Ei päästä treeneissäkään ketään helpolla vaan tunnetaan kovana, mutta rehtinä taistelijana treeneissäkin. Yksilötaidollaan pärjää hyvin myös miesten peleissä.
    Eppu Hietaniemi

  • Joukkueen näkyvimpiä pelaajia niin hyvässä kuin pahassa. Silloin kuin peli kulkee, ei sarjasta löydy pysäyttäjää ja peli on näyttävää. Ollut joukkueen vastuunkantaja, jonka voi heittää pelin aikana paikalle ja paikalle: joko laitetaan puolustus kuntoon topparin paikalta, aiheutetaan vaaratilanteita vastustajan maalilla hyökkääjän tai pyöritetään peliä keskikentältä. Useampi peli myös miesten kakkosjoukkueen mukana ja pääsipä vielä kokeilemaan edarinkin mukana miesten kolmosdivaria.
    Mohammad Salehi


Lisäksi PJK:n seuraviirillä #60 palkittiin pitkäaikaisesta työstä seuran hyväksi joukkuuen valmentaja Antti Hiljanen.

Seuran uusimmat

Pirkkalan Jalkapalloklubi ry

1577745-3

Kreetankuja 4

33950 Pirkkala